Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Posiadam "Karta podarunkowa na dowolne zakupy"
Gdy próbuje jej użyć dostaje komunikat:
"Kupon nie obejmuje wybranych przedmiotów"
Wcześniej już robiłem zakupy dokładnie tej samej rzeczy przy użyciu takiego samego kuponu i działało.
Co można zrobić by użyć kuponu?
@palgio Jeśli nie obejmuje to nie obejmuje - nic nie zrobisz.
Z tego co się orientuję niedawno zmianie uległ regulamin kart podarunkowych.
@palgio To nie kupisz, po cichu od 1,07 wyłączyli tą kategorię, wielu tu już się nacięło.
A co to za zakup?
@palgio W jakiej kategorii jest wystawiona oferta?
Regulamin Kart Podarunkowych obowiązujący od 1 lipca 2024 r.
10. e) Kartą Podarunkową nie można płacić:
@palgio Zgłaszana sytuacja nie jest błędem, jeśli chodzi o podkategorię "Kody i doładowania".
Za to blokowanie kolekcji jest śmieszne.
Karta której chce użyć wyświetla się jako "Na dowolne zakupy", co wprowadza w błąd. Może warto pomyśleć o zmianie jej nazwy, na zgodną z procedurą jej użycia?
Gdyby wiedział, że ta karta nie jest na każdy rodzaj zakupów to bym jej nie wykupił w mybenefit, a tak to kupiłem 4 karty i straciłem 400 zł - bo chciałem kupić konkretne produkty.
@palgio Przy zakupie karty w mybenefit nie ma czasem odnośnika do akceptacji regulaminu kart podarunkowych?
Paranoja, ta sama sytuacja u mnie. Nie kupiłbym karty, gdybym wiedział, że nie można jej użyć w kategorii "Kolekcje" niby czemu akurat ta kategoria jest wyłączona?
To była ostatnia karta, którą kupiłem na Allegro. Na szczęście mam inne możliwości wykorzystania środków z programu benefitowego. Więcej się nie dam "zrobić".
Zgadza się, dostałem kod, chciałem kupić regulator napięcia do silnków elektrycznych, który wystawiony jest w kategorii modeli zdalnie sterownych, dlaczego nie mogę? 🤦:płeć_męska: