Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Zakupiłem hulajnogę za 3159 zł. Sprzedający podał mi nr orzesyłki z której na statusie widnieje, że została dostarczona, ale nie do mnie ! Po rejonie widać, że nie w mojej miejscowości widać po pierwszej i ostatniej literce też, że nie do mnie. Piszę do sorzedającego - niestety chińczyka, ze wkradła się jakaś pomyłka, to mi ciągle odpisują, żebym się nie martwił i wciąż podają mi nr orzesyłki która już jest doręczona. Jak mam dotrzeć do nich żeby sprawdzili w końcu, że ta przesyłka której nr mi podala nie trafiła do mnie. Brakuje mi już nerw. Nie zamierzam stracić tyle pieniędzy
Jak już niestety kupiłeś u jakiegoś chińczyka i masz z nim problem to załóż mu dyskusje ,może zacznie odpowiadać bardziej sensownie .
@habaj_2006 podaj proszę numer zamówienia, o którym mówisz.
f9d799b0-e401-11ed-b5d3-8fe7eea359df
@habaj_2006 zamówiłeś towar z Chin czyli tracking nie działa do momentu przekroczenia granicy Polski stąd widzisz głupoty z lokalizacją że doszło czort wi gdzie. Czy upłynął już czas na dostawę hulajnogi?
Towar wychodzi z Polski. A nr podawany jest juz na dpd. Wyszlo z Polski i doszlo do Polski. Ale nie do mnie. Otwarlem spor i teraz ktos mi odpisal, ze niby pomylili sie na magazynie. Maja wyslac jeszcze raz i podac mi tym razem dobry nr przesylki. No to czekam
Ważne żeby problem się rozwiązał.😁
Na razie cały czas czekam. Nr przesyłki już mi podali, jednak przesyłka nie została nadana ani w piątek, ani dzisiaj. No ale czekam dalej