Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej! Prosze was o pomoc , 6 marca kupiłam leżankę dla psa , po upływie czasu wysylki oraz znikomego kontaktu ze sprzedawca postanowiłam zrezygnować z zakupu , zrobiłam zwrot pieniądze również przez sprzedawcę zostaly zwrócone, jednakze po około tygodniu nagle kurier przyniósł mi tą leżankę , w środku nie ma żadnej kartki paragonu zupełnie nic . Co zrobić w takiej sytuacji ?
@Starmyszka napisz do sprzedawcy żeby odebrał paczkę, ale skoro dokonałaś zwrotu i dostałaś kasę to czemu odebrałaś ?
Ponieważ czekam na 19 paczek i myślałam że to jedna z nich .
Zwróć, zapłać albo potraktuj jako prezent. Co tam rozum lub sumienie podpowiada.
Moj mąż twierdzi ze mogli to wysłać jako rekompensate za całą sytuację (lezanka jest z haftem imienia naszego psa wiec raczej nie zrobili by nic z tą leżanką) . Sytuacja jest o tyle dziwna ze nie dostalam żadnej wiadomości ani jak do tej pory żadnej odpowiedzi co oni chcą z tą leżanką zrobić 🤔
Starmyszka może pomyłka sprzedawcy , może i nie . Napisz do sprzedawcy lub zadzwoń inaczej się nie dowiesz .
@Starmyszka Pewnie sprzedawca się pomylił i mimo zwrotu wpłaty nadał paczkę. Masz jego dane w mailu po zakupie, masz dane w zakładce Moje zakupy. Skontaktuj się z nim, nich to sobie odbierze własnym kurierem lub mu odeślij, ale poproś o przesłanie pieniędzy na koszt wysyłki. Możesz też mu zapłacić za ten towar bezpośrednio na rachunek bankowy, o ile nadal go potrzebujesz.
Właśnie pisałam obrazu po otwarciu paczki do sprzedawcy czy to pomyłka czy o co chodzi ale jak do tej pory nie odpowiedział.
Starmyszka Napisłaś czyli zrobiłaś co należy ..... czekaj może się obudzi 😁.
Dziękuje za odpowiedzi 🙂
Sprzedawca w dalszym ciągu nie odpowiada 😐
Poczekaj prędzej czy później kapnie się że się pomylił.
Chwila. Z imieniem psa? Czyli produkt spersonalizowany? To była w ogóle możliwość odstąpienia od umowy?
Tak , zamówienie przekroczyło termin wysyłki o kilka tygodni , sprzedawca zwrócił mi pieniądze a w zakładce zwrot widnieje status "wszystkie produkty z tego zamówienia zostały już zwrócone " a po tygodniu od "zamknięcia tematu" przyjechał kurier właśnie z tą leżanką
@Starmyszka Wygląda na to że możesz to przyjąć jako prezent na przeprosiny za opóźnioną transakcję no chyba że się jeszcze odezwie i zmieni zdanie.
na to wychodzi bo dalej zero odzewu 🤷:płeć_żeńska: