Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Proszę doświadczonych użytkowników, by spojrzeli na tę aukcję. Moim skromnym zdaniem wprowadza kupujących w błąd. Oferuje niby lek, a w rzeczywistości jest to broszurka, za ciężkie pieniądze.
https://allegro.pl/oferta/arbidol-an-antiviral-against-globally-prevalent-9864799633#
Ta oferta jest niezgodna z regulaminem z wielu powodów - zgłoś ją tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=a2f3ea49-2579-47d5-87f4-6d96a42e3e86&subjectId=ae7b20da-e... Otrzymasz powiadomienie o podjętych działaniach.
@xyz96Dziękuję. Nie było mnie, ale widzę, że sunięto.
@_Tanova_ oferta wystawiona jest w prawidłowej kategorii, opis i parametry też wyraźnie wskazują na książkę. Nigdzie nie ma nawet sugestii, że przedmiotem sprzedaży jest lek. Cena, jak cena. Może taka jest wartość tej książki.
_Tanova_ pisze 116 stron, 15 x 0,7 x 22 cm trzeba czytać !
Co z tą aukcją było nie tak bo nie zdążyłam jej porządnie obejrzeć?
@_Tanova_ Trochę dziwne przeszukiwać kategorię z książkami i oczekiwać leku 😂
@Kaliope_Brzeg Wydaje mi się, że chodziło o opis, nie dotyczył on produktu. Zobacz link wyżej na morebooks, opis w ofercie był ten sam co na tej stronie
@DarkStoorM Jak dla mnie zwykły od wydawcy opis działania leku o którym traktuje ta książka. Taki sam funkcjonuje w wielu księgarniach.
@Kaliope_Brzeg @DarkStoorM @mdrogeria Opisy ofert na Allegro muszą być w języku polskim.
@Kaliope_Brzeg to wiele tłumaczy, ale i tak zastanawiałem czemu oferta została usunięta - chociaż podejrzewałem też, że chodzi o angielski, ale w regulaminie nie mogę nic znaleźć na ten temat 🤔 @_HolaOla_ w którym punkcie to znajdę? 😄
--
[edit] A nie, chwila, załącznik nr 2, pkt 3. Co dokładnie oznaczają "istotne dla Oferty postanowienia"? Tylko tutaj widzę wymóg języka polskiego
@DarkStoorM Artykuł 1, punkt 3, załącznika numer 2 do regulaminu Allegro. Opis i tytuł to na pewno najistotniejsze postanowienia oferty.
Tylko jak wystawiać angielskie książki ? Spolszczyć tytuł trzeba?
https://allegro.pl/oferta/jesus-and-the-victory-of-god-wright-k-10436829913
czyli moja aukcja też jest do usunięcia? 😊
Kaliope_Brzeg i po co ? teraz Ci usuną . Możesz umieścić oryginalny tekst ,ale z tlumaczeniem na j.polski , w tytule umieścić ,, książka ,, i będzie o.k
@Kaliope_Brzeg Niekoniecznie, Twoja oferta jest ok. Parametry są wypełnione po polsku, w opisie również masz informacje w naszym języku, więc jest w porządku. Nie wymagamy raczej, żeby cały opis treści zagranicznej książki był po polsku jeśli jej parametry są wypełnione poprawnie.
Opis był po angielsku, bo książka też jest po angielsku. Nie raz kupowałam książki po angielsku w polskiej księgarni i tam też umieszczają opis wydawcy po angielsku.
@xyz96 rozjaśnisz nam, co było nie tak w tej ofercie?
Kaliope_Brzeg ciekawe dlaczego usunięta ?. Poza opisem w języku angielskim nic szczególnego nie widzialem . Książka jak książka .
@Kaliope_BrzegPoszukiwałam leku. Wpisałam w wyszukiwarkę nazwę Arbidol. Dostałam tamtą aukcję w wynikach i o mało się nie nabrałam.