Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od dziś nie widzę obserwowanych ofert, korzystałam z różnych systemów (windows 10, XP, IOS, Andriod) i różnych uradzeń i problem jest ten sam na każdym z nich, inni logują się na tych samych uradzeniach i systemach problemu nie ma zakładki są widoczne. Mam wrażenie że problem dotyczy tylko mojego konta, czy ktoś miał podobny problem? Przeglądarki zostały zresetowane i wyczyszczone.
Zapytaj Allegro na czacie tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=30db29ca-fb10-434b-a5f0-fc43019af49b
Pytałam już, odpowiedzieli mi, że korzystam z XP i to wina niewspieranego systemu tylko, że inni z XP i z tego samego komputera się logują i ich zakładki są widoczne. Poza tym na każdym innym systemie i urządzeniu mam to samo.
Podaj jakiej swojej oferty nie widzisz?
Każdej, nie działa zakładka obserwowane oferty.
Nie masz tej zakładki czy nie jest aktywna?
Mam tą zakładkę, mogę w nią wejść tylko nie widzę ofert, które dodałam do obserwowanych.
A jak dodasz nowe to są widoczne?
nie, nie są widoczne ani trwające ani zakończone.
A z lewej strony przy obserwowanych , co masz zaznaczone?oferty,wyszukiwania czy sklepy?
Nie widzimy, moderator musi zaakceptować.
tak, z lewej strony mam cały układ, i jest on widoczny, zrobiłam scrren jak to wyglada, nie widzę tylko ofert dodanych
Podświetlone są"oferty".
@ELWIRA23 Przesłałam Twoje zgłoszenie do zespołu technicznego. Przed chwilą dostałam potwierdzenie, że pracują nad ustaleniem przyczyny problemu.
Przepraszamy za te nieprawidłowości.
Dziękuje za pomoc, wszystko działa już poprawnie
@ELWIRA23 A nie dodałaś ich czasem będąc zalogowana na innym swoim koncie, a szukasz na ELWIRZE?
nie
nie ma innego konta, to jest jedno od wielu lat.
Co nie ?