Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Licytuje płytę ,cena jest już 530zl.
W dniu wczorajszym zadzwoniłem do sprzedawcy i zaproponowałem że dam za płytę 750zl żeby zakończył aukcje i dodał opcję kup teraz z ceną 750 zł
Zdziwiłem się co mi powiedział sprzedawca.
Odmówił powiedział że nie zakończy aukcji być może ta płytę sprzedawca sprzeda za mniej pieniędzy.
Ja daje sprzedawcy zarobić proponuje 750zl a sprzedawca idmawia
@Agent555 Ma do tego prawo > a Ty chcesz się poskarżyć na niego > pamiętasz jak było w tym dziecinnym wierszyku : "skarżypyta bez kopyta, język lata jak łopata"
Bo licytacja to też jakaś forma reklamy przedmiotu, reklamy firmy. Ma sprzedajacy do tego prawo.
Każdy ma prawo do swojego stanowiska, może uważa że dostanie więcej?
Oczywiście że dostanie więcej jeśli chce więcej. Cena zostanie przebita powyzej ceny rynkowej, licytacja zakończona, a potem zabawa od nowa, nowa licytacja, powtórka z rozrywki.
To ma zachęcić potencjalnych kupujacych do "kup teraz"
@br. dlaczego sądzisz że otrzyma więcej w tym momencie jest 530 zł .
Myślę że być może otrzyma w granicach 600-650 zł .
Licytacja się kończy w poniedziałek, zobaczymy cenę końcowa , Napiszę za ile poszła płyta
To jakiś unikat, winil?
To jest płyta cd, bardzo cięzko dostepna
🤗
Kiciuś ... przecie pisze CD , jeśli coś zażywasz to ogranicz trochę 😁
Raczej ty zażywasz bo wcześniej nie ma napisane CD tylko płyta. Nie życzę Sobie twoich uwag które są nie trafione i tylko udowadniają że jesteś ....ugryzę się w język, nie wat jesteś uwagi.
@LEW433 Wyślij skargę do Świętego Mikołaja, to dostanie rózgę w grudniu 😉 Bez osobliwości takich jak TY to forum byłoby nudne 😄
@Agent555 Jeżeli jest to trudno dostępna płyta CD to wcale się nie dziwię że nie chce jej sprzedać. Przecież są metody żeby cenę wywindować a potem wystawić licytację od nowa.
Chyba wiesz na czym to polega, nie jesteś pierwszy dzień na Allegro.
@Agent555 nie znamy oferty , być może sprzedawca liczy na większą kwotę , zaproponuj więcej , może się zgodzi lub zapytaj jaka cyfra skłoni go do do zakończenia licytacji .
@mdrogeria Tu może też chodzić o to że jak coś jest w licytacji i są złożone oferty to nie można dopisać opcji kup teraz z jakąś ustaloną ceną . Licytuje zapewne kilka osób a w śród nich mogą być jacyś stali klienci tego sprzedawcy i nieładnie ze strony sprzedawcy byłoby zabierać im tę pozycję aby ich na przyszłość nie stracić . Sam takie przypadki miewam i czasem lepiej tanio sprzedać niż raz lepiej zarobić.
Tą płytę CD licytuje 3 osoby , w tym momencie wygrywam licytacje
@Agent555 To że prowadzisz w licytacji to nie znaczy że sprzedawca musi Tobie sprzedać za proponowaną cenę . W licytacji dobry sprzedawca wszystkich zainteresowanych traktuje jednakowo i każdemu daje szanse wygrania .
Cena finalna może znacznie się zmienić kilka sekund przed końcem licytacji, u mnie tak bywało często. Licytacje to loteria, raz tracisz, raz wyjdziesz na zero, a innym razem cena idzie 3x cena rynkowa. Klienci oferują tyle, ile uważają że to dla nich warte w danym momencie. Tydzień później może już nie być chętnych, albo będzie ich 5 razy więcej..... Choć czasem mam wrażenie, ze niektórzy licytują dla adrenaliny.
Wracam z odpowiedzią.
Płyta poszła za 650 zł i to właśnie ja wygrałem licytacje .
Dobrze rozumiem ? Kupiłeś taniej niż chciałeś zapłacić i jeszcze narzekasz ? I Gdzie tu logika.