Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry
Niegdy nie miałem takich komuniaktów np kupując mąkę - żona piecze chleby sama w domu i potrzeba z 10 kg co 2 tygodnie
Mma dziwne limity na zakupy np mąki żytniej do tylko 2 sztuk na 1 kg
Tu mam limit do 4 sztuk, w opisie akucji nie widzę limitów
Sprawdzałem żarówki dla testu dodałem do koszyka i też mam limit niski 10 sztuk ,. Mam komunikat że na wszystkich twoich kontach ustalono lmity ilościowe. Dziwne , opłacam wszystko bardzo uczciwie. Co jest przyczyną ? , Dziękuję
Chodzi np o ofertę
https://allegro.pl/oferta/dp-maka-1kg-zytnia-typ-720-13373923098
Z wyrazami szacunku , Marek
@marekole W ofertach limitowanych możesz kupić tylko określoną przez sprzedającego liczbę sztuk. Jest to zgodne z naszymi zasadami i obowiązuje na wszystkich kontach. Kiedy w danej ofercie próbujesz kupić więcej sztuk, widzisz komunikat, że nie możesz tego zrobić. Nie jest to błąd.
Ale tego przez ostatnie 15 czy więcej lat nigdy nie było !
To jaki sens ma ograniczenie np sprzedaży mąki w opakowaniu po 1 kg do tylko 2 sztuk jak każdy potrzebuje znacznie więcej nawet do wypieków zwykłych.
Chyba, że Allegro wprowadziło dodatkową opcję dla Sprzedających z defaultowymi tak niskimi limitami tego Sprzedawcy może nie zauważają.
Nie mogę znaleźć rozsądnego wytłumaczenia na tekie ograniczenia, nawet kilku żarówek u niektórych nie mogłem kupić , znalazłem wreszcie limit do 10 sztuk na szukane żarówki ale odpuściłem na razie zakupy bo to z mało a nie mam zamiaru w iluś przesyłkach zamawiać
Po co to wprowadziliście ?
Każdy zamiast w 2 minuty zrobić zakupy na Allegro, traci kupę czasu na znalezienie poszukiwanego produktu a potem okazuje się że przy każdym są jakieś limity i nie można kupić potrzebnej ilości..... Ogromnie to przeszkadza.... i frustruje...
Pozdrawiam.
@marekole masz limit 4 sztuk bo sprzedawca ma tylko 4 wystawione, wejdź tu i kup więcej https://allegro.pl/oferta/dp-maka-1kg-chlebowa-typ-750-9197203482
Właśnie tu kupiłem, nie było problemu tym razem uff , pozdrawiam