Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Witam moderatorów !
Dlaczego zacina logowanie do Allegro gadanie? Z e-mail nie można płynnie przejść na Allegro gadanie. Trzeba klikać zaloguj i tak jak by automatyczne wrzuca to na aplikację Allegro. Na której jestem zalogowana ale ,,gadanie,, tego nie widzi. Klikam kilkakrotnie w ikonę ,,gadanie zaloguj,, żeby uruchomić dostęp i napisać odpowiedź. Nie jestem specjalistką a emerytką i ostatnio może technika mnie przerosła. Może coś robię nie tak. Choć przy 120 aplikacjach na telefonie raczej mam wiedzę co trzeba zrobić. Jest jakaś podpowiedź z działu technicznego na taki problem ?
@rudzielec10824 Czy możesz nagrać krótki film, który będzie pokazywał na czym dokładnie polega ten problem u Ciebie? Jeśli to możliwe, prześlij go proszę do nas na adres spolecznosc@allegro.pl. Sprawdzimy to, ale potrzebujemy go do zweryfikowania tych problemów.
Nic to nie daje ja tego w wiadomości nie widzę. Spróbuję wysłać ten film. Nie wiecie to da. Wszystko powinno działać.
sorry za błędy w cały czas mi skacze ekran telefonu. Przeszłam na Moto g8 i jest lepiej zdjęcie jest moje🤗( ja w młodości) i mogłam go wybrać z galerii. Na Moto g8 jest trochę lepiej dziś . Niestety nie używam tego telefonu z kartą SIM. Filmik wyślę .