anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Mam numer sprawy i podobno została rozwiązana ale nie mam odpowiedzi

Daras131
#7 Wielbiciel#

Zgłosiłem sprawę bo nie mogę aktywować Allegro cash. Dziś sprawdzam pocztę i otrzymałem numer sprawy w raz z oceną pracownika allegro czy jestem zadowolony z pomocy. Tylko jakiej jak nikt się ze mnie nie kontaktował. Wiem sprawdzałem Spam też tam nic nie ma.

Przedstawiam treść maila

W odpowiedzi na Twoje ostatnie zgłoszenie numer 47367741 kontaktował się z Tobą nasz Doradca - Magdalena. Podziel się z nami swoją opinią na temat jakości obsługi i sposobu rozwiązania Twojej sprawy. Dzięki temu będziemy spokojni, że dostałeś(-aś) odpowiednie wsparcie lub dowiemy się, co powinniśmy poprawić w przyszłości.

Ankieta jest krótka, a jej wypełnienie zajmie Ci około 2 minut. Możesz to zrobić przez 7 dni.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

KOGIEL_T
#12 Orędownik#

@Daras131  Pewnie w tej ankiecie można pani Magdalenie przyznać po jednej gwiazdce😉

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@Daras131 Widzę, że doradczyni wysłała maila dnia 4 grudnia o godzinie 21:06 z prośbą o podanie dogodnego terminu na rozmowę telefoniczną. Zdarza się, że maile od nas trafiają do folderu SPAM lub oferty - po wpisaniu numeru zgłoszenia w wyszukiwarkę poczty, mail powinien być widoczny. Mogę zaproponować również umówienie dogodnego terminu na rozmowę przez ten formularz😊

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Daras131
#7 Wielbiciel#

Sprawdziłem pocztę i nie widzę tego maila o którym Pani mówi ale jeżeli mogę wypełnić formularz to na pewno pomoże w rozwiązaniu sprawy.

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Daras131 Proszę, odpowiedz mailowo we wspomnianym zgłoszeniu. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Daras131
#7 Wielbiciel#

Wysłałem ponownie czekam na rozwój sytuacji.

oznacz moderatorów