Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam płatność nie udaną a z konta zeszła kasa płaciłam blikiem
@agusiaUK1 jak jest płatność anulowana a kasa poszła to wróci do 3 dni roboczych na konto 🙂
KiTo co ja mam teraz zrobić bo bardzo zależy mi na tych zakupach?? Opłacić jeszcze raz??
@agusiaUK1 śmiało powtórz płatność a poprzednia na 100 % wróci na konto 🙂
Powtórzyłam transakcję i znów nie udana dlaczego tak się dzieje??
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ zerkniecie ?
Kasa z pierwszej transakcji z przed godziny wróciła na konto, zrobiłam jeszcze raz znów płatność nie udana, a zeszło z konta i spróbowałam jeszcze raz kasa zeszla drugi raz i znów mam płatność nieudana. Już mi ręce opadają, proszę o pomoc
@agusiaUK1 A komu płaciłaś tym blikiem?
Kto miał być odbiorcą?
PPDS_JK kupowałam u tego sprzedawcy już 3 raz i znów transakcja nieudana
@agusiaUK1 Źle zapytałem. Kto miał być operatorem płatności? PayU czy Przelewy24? Może spróbuj zmienić operatora?
A tego nie wiem, cały czas za zakupy place blikiem i zawsze było ok, tylko dziś od ponad godziny mam problem
@agusiaUK1 Wstrzymaj się jeszcze chwilę. Kolega @kostas11 wezwał administratorów.
ok to czekam
Teraz patrzę że nie mogę nic kupić na allegro żadnej innej rzeczy jest napisane że WYBRANA PRZEZ CIEBIE DOSTAWA JEST NIEDOSTĘPNA. Skontaktuj się z nami, aby to wyjaśnić. Dlaczego jest taka sytuacja??
@agusiaUK1 Z informacji z naszego systemu wynika, że zamówienie jest całkowicie anulowane, dlatego też nie możesz go opłacić. Spróbuj proszę złożyć od nowa całe zamówienie i wówczas je opłacić, to powinno pomóc.
Tak anulowalam to zamowienie, zeby zrobic nowe i teraz nie maoge nic kupic na Allegro dlaczego ??
@agusiaUK1 może sprzedawca Cię zablokował za robienie i anulowanie zamówień, ile ich było ?
Jedno , to nie sprzedawca
@agusiaUK1 poczekaj @_HolaOla_ sprawdzi bo widzę że nie potrzebnie zakładasz kolejne wątki 😞