Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedający jako formę dostawy ma odbiór osobisty lub DHL. Czy robiąc zwrot muszę odesłać zakup też kurierem DHL czy może to być np. paczka pocztowa? Przesyłka płatna i zwrot także. @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Art_bazarek Jeżeli masz płatny zwrot, możesz go wykonać dowolną metodą, nie musi to być DHL, może być paczka pocztowa.
@Art_bazarek, tak jak napisała @xyz96. Oprócz tego możesz wysłać także za pośrednictwem InPost - nadać do paczkomatu przesyłkę kurierską na adres sprzedawcy. Ja również z tej metody skorzystałam, przesyłka dotarła szybko, a co ważne obyło się bez stania w długiej kolejce na poczcie 🙂
Najważniejsze, by przesyłka trafiła z powrotem na adres sprzedawcy, a jaką formę przesyłki wybierzesz, zależy tylko od Ciebie.
@Art_bazarek Wedle prawa konsumenckiego należy się Tobie zwrot kwoty za towar plus koszt najtańszej oferowanej przez sprzedawcę przesyłki.
Wysyłasz towar najwygodniejszą dla Ciebie metodą z możliwych dostępnych.
Fakt, że dostałeś towar za pośrednictwem kuriera, nie oznacza, że musisz zwrócić go kurierem. Istotne, by przesyłka dotarła na adres sprzedawcy.
Wybierz najdogodniejszą dla Ciebie formę dostawy 🙂
Tak, ale jeśli sprzedający ma w ofercie tylko DHL, TO MOGĘ NP POCZTĄ?
@ebricker możesz wysłać czym chcesz na adres z zakładki zwroty, może być poczta polska byle dotarło to do sprzedawcy 🙂
Nie ma znaczenia czym wysyłał 🙂