anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Moim zdaniem nielegalny produkt

Client:132806115
#7 Wielbiciel

Dzień dobry, ostatnio kupiłem przedmiot burguro and fryuro z gry steal a brainrot za 100zł. Tytuł i obraz przedstawiał właśnie to ale w opisie było napisane że jest to tylko jedna z możliwych do otrzymania postaci w losowaniu stworzonym przez sprzedającego. Kiedy podałem mu konkretny artykuł że losowania bez uprawnień są nielegalne na allegro oraz prosiłem o zwrot pieniędzy, administracja allegro powiedziała że nie mogę zwrócić produktu cyfrowego (którego nawet nie odebrałem) oraz jeżeli jest to oszustwo to mogę iśc na policję. Czy jest szansa że allegro dalej może mi przyznać rację i zwrócić mi pieniądze? Sprzedający wypiera się tworzenia losowań (mimo że dokładnie napisał że to losowanie w opisie) używając skomplikowanych słów które nie mają sensu. Proszę o szybką odpowiedź z góry dziękuję ♥️

Screenshot_2025-11-09-15-20-14-012_pl.allegro-edit.jpg

Screenshot_2025-11-09-14-39-21-755_pl.allegro-edit.jpg

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

w_kiwi
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@Client:132806115 Proszę, zaczekaj na wypowiedź doradcy w dyskusji. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Client:132806115
#7 Wielbiciel

doradca w dyskusji powiedział mi że mogę zgłosić sprawę na policję jak uważam że to oszustwo, poza tym w niczym nie pomógł.

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:132806115  no bo jeśli uważasz, że to oszustwo, to należy zgłosić się na policję, Allegro nie jest organem ścigania😉

oznacz moderatorów