Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jakim cudem opinia o producie zakupionym pojawiła się przy podobnym którego NIGDY NIE ZAMAWIAŁEM?!
@rom-sza potrzebuję więcej informacji, aby to wyjaśnić.
Jaka opinia zniknęła? Podaj proszę numer zamówienia lub oferty, do której została wystawiona.
Podaj też numer oferty, w której widzisz swoją opinię, chociaż nie kupowałeś tego produktu.
Czy ktoś pilnuje żeby opinie wystawiane przez kupujących były przyporządkowane właściwym artykułom?
@rom-sza Będzie prościej jeśli wszystkie pytania zadasz w jednym wątku 😉
😲🙄🤒
@rom-sza obecnie na naszej platformie możesz ocenić zakupiony produkt oraz transakcję. Oceniając produkt, Twoja opinia będzie widoczna we wszystkich ofertach tego przedmiotu. Możesz również ocenić transakcję i przedstawić swoją opinię o zakupach.
Szczegóły z najdziesz w artykule o opinii produktu oraz w artykule o ocenie transakcji.
"Oceniając produkt, Twoja opinia będzie widoczna we wszystkich ofertach tego przedmiotu." Problem w tym, że pojawiła się metodą "kopiuj/wklej" przy "przedmiocie" NIGDY nie kupionym więc i nie ocenianym. Podobna sytuacja ma miejsce przy ocenianiu wielu towarów i przez innych kupujących na wielu aukcjach. Nie trzeba wielkiej inteligencji żeby to sprawdzić zwłaszcza gdy ma się wszystkie dane. A kto je ma jak nie Allegro?
@rom-sza, ponawiam prośbę Moniki - podaj, proszę, numer zamówienia, do którego wystawiłeś opinię. Podaj też numer oferty, w której widzisz swoją ''skopiowaną'' opinię.
może zdaje ci się tylko, że kupiłeś ten produkt, a nie podobny o...
Nie wiem jak Ty ale ja wiem co kupiłem. Nawiasem kulturalny człowiek zwracając się do kogoś słowami: "Ty", "Ci", itp pisze je z dużej litery...
Wsysko ci nie pasuje, taka czepialska jesteś, idź na spacer albo melisy zaparz sobie