Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
dokonałem zakupu trzech przedmiotów i jednego sprzedającego, pieniądze zeszły z konta a na koncie allegro nie ma żadnej informacji o zakupie. Również nie otrzymałem informacji na maila. Proszę o wyjaśnienie.
A to nie Alelgro Lokalne i zakup z podesłanego linku? sprawdź tu: https://allegrolokalnie.pl/konto/oferty/kupione
Tu też nie ma żadnej informacji o zakupionym towarze.
@Client:107540543 Jeśli masz pobranie z rachunku bankowego, to prześlij proszę potwierdzenie płatności przez ten formularz - doradca będzie mógł zweryfikować wpłatę z operatorem płatności. 😉
Aby wypełnić ten formularz musze wybrać "zakup". Tyle że tego zakupu nie ma. Dodatkowo nie widzę opcji dodania pliku.
To tam pomiń coś albo wpisz na "pałe" inny a w załączniku płatność.
nie ma opcji załącznika.
@Client:107540543 Obstawiam, że jednak dokonałeś zakupu z innego konta.
nie ma opcji takiej.
@Client:107540543 opcja dodania załącznika pojawi się, po wybraniu metody kontaktu jako wiadomość mailowa.
są tylko 2 możliwości
logujesz się na niewłaściwe konto
zostałeś nabity w butelkę
Dziękuje za odp.
Konto mam jedno, więc chyba druga opcja wchodzi w grę.
Płatność BLIKiem?
tak
@Client:107540543 A skąd miałeś tą ofertę, sam poszukałeś czy ktoś Ci polecił?
sam poszukałem. Co lepsze po historii przeglądania ofert dalej widnieje.
To prześlij niech sprawdzą bo może płatność gdzieś wisi. A widzisz te oferty będąc zalogowanym, daj nr oferty.
Numer oferty: 16746851445
@Client:107540543 Widzę, że skontaktowałeś się z nami mailowo w zgłoszeniu o numerze 48376089. Zaczekaj proszę na odpowiedź doradcy, który zweryfikuje Twoją wpłatę. 😊
czekam