Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry/ Dobry wieczór.
Robiłem zakupy poprzez stronę benefit, dodałem kody jako formę zakupu i chciałem resztę opłacić punktami. Niestety płatność nie doszła do skutku, ale straciłem jedną monetę. (Na szczęście nie straciłem kodów bednefit)
czy to normalne, że giną monety? Można je odzyskać czy już po prostu przepadają i koniec?
Z góry dzięki
@Kevin87Socius Powinieneś mieć teraz 11 monet. W poprzedniej transakcji wymieniłeś 5 monet na kupon. Jedna została. Za wykonanie wyzwania dostałeś 6.
6+5=11
Dobry wieczór, a czy jest jakiś wgląd w historię dokładny? Gdyż w apce widzę tylko, że wczoraj wymieniłem 1 monetę, ale nie udało się i musiałem płacić kuponami benefit oraz blik.
@Kevin87Socius historię monet znajdziesz w zakładce Smart! Monety i wyzwania. Pod wyzwaniami będzie sekcja Historia Monet - kliknij w "pokaż historię" i wyświetlimy przyznane monety oraz kiedy były wymienione na kupon.
Dzień dobry,
z tego co widzę, to kupon został wymieniony przy zakupie plecaka, ale też przy wykorzystaniu kodów z MyBenefit, niestety transakcja po dodaniu monety została zmieniona na płatność blik(cała kwota 251)
W momencie, gdy „kliknąłem” jeszcze raz monety, wróciła możliwość zapłaty blik, ale monety już nie widziałem. Została mi zdjęta ze stanu i nie miałem możliwości skorzystania, lecz dopłatę blik.
W regulaminie nie doczytałem się czy zawsze musi być zapłata inna niż moneta czy inny kupon.
Innymi słowy chciałem zapłacić kuponami od pracodawcy plus monetami allegro, moneta jedna została mi odjęta, ale nie obniżyła płatności i zniknęła ze stanu.
@Kevin87Socius Przy pałatności dotyczącej plecaka nie ma informacji o wykorzystaniu monet. Wyżej wspominasz, że widzisz w aplikacji informację o wykorzystanej monecie. Prześlij proszę zrzut ekranu z widokiem tego komunikatu.
@Kevin87Socius Dziękuję. Poprosiłam odpowiedni zespół o weryfikację tego przypadku. Odezwę się ponownie, kiedy dostanę odpowiedź.
Dzięki, tutaj nie chodzi o tą jedną monetę - tylko dlaczego jakieś wyłączenie płatności nastąpiło, czy po prostu może wykluczają się kody MyBenefit i Monety.
dziękuję i miłego dnia
@Kevin87Socius Dostałam odpowiedź, że moneta została wymieniona na kupon i kupon powinien być widoczny w koszyku przy wyborze metody płatności. Sprawdź to proszę.
Podczas płatności możesz skorzystać z jednego typu kuponów. Jeśli wykorzystujesz kartę podarunkową, nie skorzystasz z kuponu monetowego.