anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Monety allegro

konto zamknięte
Nie dotyczy

Skorzystałam z dwóch dostawach gdzie były do zdobycia monety a do tej pory jeszcze nie są dostepne. Pisze tylko, że "wkrótce dostępne". Zainstalowałam i odinstalowałam aplikacje a nadal ten sam komunikat.

Screenshot_20241102-154901_Allegro.jpg

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@konto zamknięte podaj mi proszę numery tych zamówień. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

konto zamknięte
Nie dotyczy

Zamówienie 73982658, 5342572 oraz 

1000002767.jpg

 jak wchodzę bez aplikacji to na dole pisze ze kupon dostepny w aplikacji mobilnej a jak wchodzę na aplikacje to tylko piszę że "wkrótce dostepny" 

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@konto zamknięte dziękuję, sprawdziliśmy Twoje zamówienia i nie otrzymałaś monet z tej promocji, ponieważ wszystkich jej warunków. Jednym z nich to: "do dnia 21.10 włącznie nie skorzystali z premiowanej Opcji Dostawy. Opcje Dostawy obsługiwane przez ORLEN Paczkę i biorące udział w Promocji to:" a ona wcześniej korzystała z tych metod dostawy", a Ty wcześniej korzystałaś z tej metody dostawy. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

konto zamknięte
Nie dotyczy

Przy dwóch zamówieniach była informacja że są do zdobycia monety przy zamówieniu z opcją dostawy paczki Orlen. I skoro nie załapałam się na to dlaczego mam w aplikacji informacje, że wkrótce będzie kupon dostępny? 

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@konto zamknięte kupony będą dostępne, gdy uzbierasz wystarczają liczbę monet, aby je wymienić właśnie na kupony. Na zrzutach z zakładki, które tutaj pokazałaś, nie ma informacji, że będą to kupony z promocji Orlen paczki. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

konto zamknięte
Nie dotyczy

Przy zamówieniu była z boku informacja że będą monety więc już nie wiem o co chodzi a to było tydzień temu. Dwa zamówienia na pewno było z monetami więc powinnam otrzymać.

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@konto zamknięte To była informacja o monetach z promocji, ale jak Ola już wyżej wyjaśniła, niestety nie spełniasz warunków. 

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów