anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Monety allegro

Client:110551343
#1 Nowicjusz#

Skorzystałam z dwóch dostawach gdzie były do zdobycia monety a do tej pory jeszcze nie są dostepne. Pisze tylko, że "wkrótce dostępne". Zainstalowałam i odinstalowałam aplikacje a nadal ten sam komunikat.

Screenshot_20241102-154901_Allegro.jpg

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Client:110551343 podaj mi proszę numery tych zamówień. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

#1 Nowicjusz#

Zamówienie 73982658, 5342572 oraz 

1000002767.jpg

 jak wchodzę bez aplikacji to na dole pisze ze kupon dostepny w aplikacji mobilnej a jak wchodzę na aplikacje to tylko piszę że "wkrótce dostepny" 

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Client:110551343 dziękuję, sprawdziliśmy Twoje zamówienia i nie otrzymałaś monet z tej promocji, ponieważ wszystkich jej warunków. Jednym z nich to: "do dnia 21.10 włącznie nie skorzystali z premiowanej Opcji Dostawy. Opcje Dostawy obsługiwane przez ORLEN Paczkę i biorące udział w Promocji to:" a ona wcześniej korzystała z tych metod dostawy", a Ty wcześniej korzystałaś z tej metody dostawy. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

#1 Nowicjusz#

Przy dwóch zamówieniach była informacja że są do zdobycia monety przy zamówieniu z opcją dostawy paczki Orlen. I skoro nie załapałam się na to dlaczego mam w aplikacji informacje, że wkrótce będzie kupon dostępny? 

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Client:110551343 kupony będą dostępne, gdy uzbierasz wystarczają liczbę monet, aby je wymienić właśnie na kupony. Na zrzutach z zakładki, które tutaj pokazałaś, nie ma informacji, że będą to kupony z promocji Orlen paczki. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

#1 Nowicjusz#

Przy zamówieniu była z boku informacja że będą monety więc już nie wiem o co chodzi a to było tydzień temu. Dwa zamówienia na pewno było z monetami więc powinnam otrzymać.

oznacz moderatorów