anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Multibox - dłuższy czas na ponowne otwarcie

MAMY ROZWIĄZANIE!
hawrys56
#7 Wielbiciel

Bardzo fajnie jak do mutliboxa tafi kilka paczuszek. Gorzej jak trafią duże, ciężkie i nieporęczne paczki. Już kilka razy miałem sytuacje taką, że ledwo to doniosłem do domu. Do paczkomatu mam 200 m i nie chcę jeżdzić tam samochodem, bo coś włożono do multiboxa. Uważam, że należy w przypadku multibox dać możliwość jej ponownego otwarcia przez godzinę lub dłużej. Większość paczek odbieram po godzinie 23, tak, że konsultant na info-lini jest już niedostępny.

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4
Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć, @hawrys56! Dziękuję za Twoje sugestie, są one dla nas naprawdę cenne! Przekazałam je do zespołu, który opiekuje temat Multibox. 😊 Naszym celem przy Multibox, jest zwiększenie dostępności skrytek - dlatego nie zakładaliśmy różnego czasu na odbiór przesyłek/ponownego otwarcia skrytki. Na ten moment, w sytuacji, gdy masz do odbioru więcej przesyłek, gdzie mogą pojawić się cięższe paczki - mogę jedynie zasugerować poproszenie kogoś bliskiego o pomoc podczas odbioru. 

Sandra
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
hawrys56
#7 Wielbiciel

Z tego co czytałem jest możliwość ponownego otwarcia skrytki w ciągu 15 minut po odebraniu towaru. Sądzę, że nie jest wielkim problemem przedłużenie tego czasu. 15 minut to krótko. W moim przypadku 30 minut by rozwiążywało sprawę na 100%, ale ja sugeruję 60 minut, bo wiele osób ma dalej ale jeszcze dość blisko. Jak ktoś ma bardzo daleko, to weźmie samochód.

oznacz moderatorów
kazzo2
#8 Zapaleniec

Według mnie jeśli nie potwierdzi się odbioru wszystkich paczek z multibox powinno być możliwe ponowne otwarcie skrytki w dowolnym momencie, aż do czasu upłynięcia terminu odbioru przesyłek.

oznacz moderatorów
la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@kazzo2 działamy, żeby znaleźć najlepsze rozwiązanie dla takich sytuacji, dlatego dzięki za sugestie. Wszystkie trafiaja do osób odpowiedzialnych za tę funkcję. 

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów