anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nękanie po negatywnej opinii.

Client:48449148
#2 Obserwator#

Dzień dobry.
Sprzedawca nęka mnie po mojej negatywnej recenzji.
Sprzedawca oferuje towar z dostawą w ciągu 2 dni.
Minął miesiąc. Zachował się mądrze – zamówienie od miesiąca ma status „w dostawie”.
Sprzedawca nie chce zwrócić pieniędzy, a towar nie otrzymałem.
Wystawiłem ocenę negatywną, aby inni kupujący wybrali innych sprzedawców. Jak rozumiem, taki jest właśnie sens tej oceny.
Teraz otrzymuję kilka telefonów dziennie z niesamowitą liczbą słów na sekundę. W dyskusji na Allegro również otrzymuję listy zawierające nie przystojne słowa.

Pytanie.
Czy można zablokować tego konkretnego sprzedawcę, abym nie widział już żadnych wiadomości od niego, a on nie widział moich kontaktów?
Czy można zablokować sprzedawcę tak, aby nie widzieć już jego produktów na Allegro?

Dziękuję
Już boję się tu napisać swoje imię

oznacz moderatorów
21 ODPOWIEDZI 21

LEW433
#21 Demiurg#

@Marc_Oz Można, nawet tu piszący sprzedający nie stwarzają problemu, ale są tu tacy co straszą kupujących i to czasem mocno.

oznacz moderatorów

Marc_Oz
#12 Orędownik#

Fakt. Mam już dwóch takich co po zwrocie towaru nie spieszą się z oddaniem pieniędzy. Jeden jest z www.Allegro.pl  drugi z www.**piiip**.pl  (wygwiazdkowali e.r.l.i.pl - konkurencję 😂) Jeden od roku, ten drugi od trzech lat wisi mi kasę. Obie platformy nic z tym nie robią uznając, że to prywatna sprawa między klientem, a sprzedawcą. Uważajcie więc!

oznacz moderatorów