anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Na którą kartę otrzymam zwrot wpłaty, jeśli po wymianie karty zgłosiłem zwrot produktu?

Client:47855239
#7 Wielbiciel#
Dzień dobry. Mam takie pytanie do Państwa. Mianowicie, zamawiałam buty przez allegro i dodawlam kartę płatniczą później tą kartę płatniczą zablokowałem z powodu kradzieży,ale dodałam nowa z tym samym numerem konta bankowego tylko z nowym numerem karty oraz kod cvv. Chciałam się zapytać czy jak zwrot ma mi przyjść za te buty na tą starą kartę której już nie mam to czy przyjdzie na tą nową która dodałam do profilu jako forma płatności
oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

KOGIEL_T
#17 Koryfeusz#

@Client:47855239  dobre pytanie, a odpięłaś tą starą kartę🤔

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@Client:47855239 zwrot wraca na konto do którego podpięte są karty.

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

Zwrot zawsze przychodzi na konto bankowe,  karta jest tylko  kluczem do korzystania z tego konta,  w karcie nie siedzą żadne pieniądze.

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#17 Koryfeusz#

@br.  na koncie de facto, też nie😉

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@KOGIEL_T  Na koncie de facto tak.

Nie jest wazne w jakiej postaci bank trzyma pieniądze, to nie musi obchodzić klienta, ale najważniejsze że bank ma te pieniądze i są one dopisane do konta.

A pieniądze banki przechowują rozmaicie,  czasem gdzieś w sejfach w postaci złota a najczęsciej w formie cyfrowej, zapisane gdzieś w pamięci NBP  a może u  wierzycieli banku. Ale tym gdzie te pieniądze leżą  klient nie powinien sobie zawracać   #***

oznacz moderatorów