Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam , ostatnio znajoma zamawiała produkty u pewnego sprzedawcy jak się okazało produkt przyszedł inny(inny rozmiar , inna marka) po rozmowie telefonicznej została zbyta ze katalog automatycznie się dodał etc. Ponownie zakupiła produkt i znów przyszło coś innego(sprzedawca deklarował taki rozmiar jakiego nie mieli inni)
proszę. Czekam na odpowiedz.
@Client:105146235 Na podstawie przesłanego fragmentu dokumentu nie możemy podjąć działań, ponieważ ta faktura równie dobrze może dotyczyć zakupu poza serwisem Allegro.
Jeśli jesteś chętny do wysłania całego dokumentu, to napisz do nas przez formularz i załącz całą fakturę: https://allegro.pl/pomoc/kontakt
Rozumiem , myśle ze skoro dajecie przyzwolenie na takie działania to daje spokoj , w końcu to Allegro traci klientów i pieniądze nie ja . Ja się nabrałem ale Tylko raz. Pozdrawiam.
Proszę o komentarz 😊
@Client:105146235 jak moderatorki puszcza twoje zdjęcie to sie pokusimy o komentarze 🙂 na razie masz za niską rangę by przechodziły z automatu
To pewne ze nic nie zrobią , zobaczysz , ręka rękę myje. Można łamać regulamin byle wpłacać fakturki na czas 😉 nie mam pytań.
znowu 1 zdjecie jest sprzedawcy a drugie allegro
Np. Sznurek murarski PRO + ean( produkt z mrówki) na zdjęciu sznurek murarski firmy Richmann w parametrach podana inna marka. Czyli co zamawiam ?
Czyli rozumiem ze udostępnianie nazwy sklepu na fakturze to naruszenie ale nic z Tym nie robicie. Brawo
@Client:105146235 Jeśli prześlesz nam zdjęcie faktury, a także login sprzedającego, to podejmiemy odpowiednie kroki: https://allegro.pl/pomoc/kontakt
Z tego co mi wiadomo to zdjęcia faktur jak i produktów były zgłaszane. Natomiast Allegro wysyła jedynie upomnienia a proceder trwa już pewnie od lat. Dlatego chciałbym aby ludzie również się wypowiedzieli czy miali taki sytuacje. Ponadto straciłem troszkę wiary ze dział Allegro coś zrobi. Pieniądz musi się zgadzać.
W każdym razie sami możecie również sprawdzić działanie , wystarczy poprosić o pro formę … numer aukcji podałem powyżej czyli aukcje tego konta.
ale kabaret
@ko_alka to allegro odpowiada za zgodność opisu w swoim katalogu ze stanem faktycznym towaru
to allegro odpowiada za nazwę produktu w swoim katalogu
sprzedawca nie ma możliwości nie podpięcia towaru jeżeli opis w katalogu jest niepoprawny
allegro nie uwzględniło nigdy mojego zgłoszenia błędu opisu, a w opisach katalogu gmera nieustannie bez żadnego informowania
ponadto np:
jeżeli mam karton od tv z nadrukowanym eanem to gdzie i jak mam go wystawić?
jeżeli mam pustą obudowę tv z nadrukowanym eanem to gdzie i jak mam go wystawić?