anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie chcę DHL

barbarella399
#1 Nowicjusz#

Jestem bardzo niezadowolona że wszędzie jest opcja dostawy DHL ,uważam że to najgorsza firma. Nie można się nigdzie dodzwonić,nie dostaje e-mail z informacją kiedy będzie kurier ani żadnego nr . telefonu .Czy mam brać dzień wolny od pracy i stać w bramie ,kiedy on przyjedzie,to jest chore .

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

kostas11
#21 Demiurg#

@barbarella399 a kto Cię zmusza do wybierania DHL ? oczywiście prócz smarta tam allegro wybiera za Ciebie, są inni sprzedawcy, są inne portale, nie ma przymusu tu robić zakupów 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@barbarella399 na formularzu dostawy i płatności możesz wybrać dogodna dla Ciebie metodę dostawy, tylko w przypadku kuriera Smart! wybieramy dla Ciebie najkorzystniejszego przewoźnika, nie możemy wykluczyć konkretnej firmy z tego wyboru. 
W przypadku problemów z paczką dostarczaną w ramach Allegro Delivery (nawet gdy przewoźnikiem jest DHL) możesz zgłosić się do nas (tel. 616 306 886). 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

WedgeAntilles
#7 Wielbiciel#

Najkorzystniejszego dla kogo? Dla allegro czy dla kupującego czy dla sprzedającego?

Allegro wybiera takiego co nie zapewnia możliwości wysyłki w tym dniu co deklaruje sprzedawca bo na przykład odbiera paczki rano a inny odbiera po południu. 

A naciskacie sprzedawców aby wyrobili się w deklarowanym czasie, który zresztą kłamliwie pokazujecie przy zakupie i nabieracie ludzi, że będzie następnego dnia mimo deklaracji sprzedawcy, że wysyła inaczej.

oznacz moderatorów