Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam jak w temacie , aplikacja wogóle nie odświeża się na telefonie , jeśli przełącze na sieć komórkowa wszystko wraca do normy. Sieć działa wszystkie inne aplikacje działają . w czym jest problem ?
Bo tak masz ustawioną sieć w telefonie.
wczoraj jeszcze działa aplikacja i tez zauważyłem problem z **piiip**
Zresetowałem ruter upc telefon i nadal nie działa mi allegro ( np. Zdjecia się nie ładują) szybkość internetu jest b. Dobra
@kuchaaarz92 w pierwszej kolejności spróbuj odinstalować aplikację, wyczyścić pliki cookie oraz dane aplikacji i ponownie zainstalować Allegro. Jeśli to nie pomoże, prześlij zrzuty ekranu z błędem oraz dane dotyczące urządzenia, z którego korzystasz (model telefonu, wersja oprogramowania).
To nic nie działa. Nawet u mnie upc restartowało router i nic to nie daje. To nie jest wina naszych telefonów bo to nie działa u kilkunastu osób na różnych telefonach. Wina leży po waszej stronie. U mnie też działa tylko na transferze
@ordinary89 Czy jesteś w stanie zobrazować problem na zrzucie ekranu. Mam na myśli to, że na przykład cały czas kręci się "kółeczko" ładowania?
Mam dokładnie to samo. Na wifi nie działa! Przełączę na transfer danych i wszystko działa. Samsung Galaxy s20fe
Dzwoniłem do upc i coś informatyk pogmerał i wróciło tak jak powinno.
Na innych aplikacjach też tak masz?
O....x.....l też mi nie chciało wejść na moje konto a żonie nie działa aplikacja vin.........Ted teraz już dziala
U mnie to samo. Internet z Play (router jeszcze z UPC) **piiip** nie działa aplikacja z radarem samolot nie działa.
Musisz dzwonić do upc niech informatycy coś poprawia np. Zapory bo tak jak pisałem wcześniej mi pomogło
No niestety poszło zgłoszenie do techników nie chcą nic zrobić zdalnie
A kabel ethernet wyciągałeś i wkładałeś spowrotem przelacz do innej wtyczki np. Z 1 do 3. Pozatym jeśli masz ten nowy router z upc sam możesz go resetować ze strony serwisowej UpC
Mam model F3896LG-LC kabel wpięty jest na 4 (2,5 Gbps)
To przelacz na 1 i zresetuj router albo przez stronę serwisowa lub pod routerem jest guzik reset
Dziękuję już próbuje
Niestety bez zmian. Nadal nie działa