anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie działa aplikacja Allegro ( android) gdy telefon jest połączony z siecią wifi

kuchaaarz92
#7 Wielbiciel#

Witam jak w temacie , aplikacja wogóle nie odświeża się na telefonie , jeśli przełącze na sieć komórkowa wszystko wraca do normy. Sieć działa wszystkie inne aplikacje działają . w czym jest problem ?

oznacz moderatorów
20 ODPOWIEDZI 20

LEW433
#21 Demiurg#

Bo tak masz ustawioną sieć w telefonie.

oznacz moderatorów

kuchaaarz92
#7 Wielbiciel#

wczoraj jeszcze działa aplikacja i tez zauważyłem problem z **piiip**

oznacz moderatorów

kuchaaarz92
#7 Wielbiciel#

Zresetowałem ruter upc telefon i nadal nie działa mi allegro ( np. Zdjecia się nie ładują) szybkość internetu jest b. Dobra

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@kuchaaarz92 w pierwszej kolejności spróbuj odinstalować aplikację, wyczyścić pliki cookie oraz dane aplikacji i ponownie zainstalować Allegro. Jeśli to nie pomoże, prześlij zrzuty ekranu z błędem oraz dane dotyczące urządzenia, z którego korzystasz (model telefonu, wersja oprogramowania). 

Basia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

ordinary89
#7 Wielbiciel#

To nic nie działa. Nawet u mnie upc restartowało router i nic to nie daje. To nie jest wina naszych telefonów bo to nie działa u kilkunastu osób na różnych telefonach. Wina leży po waszej stronie. U mnie też działa tylko na transferze 

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@ordinary89 Czy jesteś w stanie zobrazować problem na zrzucie ekranu. Mam na myśli to, że na przykład cały czas kręci się "kółeczko" ładowania?

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

ordinary89
#7 Wielbiciel#

Screenshot_20241027_080645_Allegro.jpg

oznacz moderatorów

ordinary89
#7 Wielbiciel#

Mam dokładnie to samo. Na wifi nie działa! Przełączę na transfer danych i wszystko działa. Samsung Galaxy s20fe 

oznacz moderatorów

kuchaaarz92
#7 Wielbiciel#

Dzwoniłem do upc i coś informatyk pogmerał i wróciło tak jak powinno.

oznacz moderatorów

ordinary89
#7 Wielbiciel#

Na innych aplikacjach też tak masz? 

oznacz moderatorów

kuchaaarz92
#7 Wielbiciel#

O....x.....l też mi nie chciało wejść na moje konto a żonie nie działa aplikacja vin.........Ted teraz już dziala

oznacz moderatorów

ordinary89
#7 Wielbiciel#

U mnie to samo. Internet z Play (router jeszcze z UPC) **piiip** nie działa aplikacja z radarem samolot nie działa. 

oznacz moderatorów

kuchaaarz92
#7 Wielbiciel#

Musisz dzwonić do upc niech informatycy coś poprawia np. Zapory bo tak jak pisałem wcześniej mi pomogło 

oznacz moderatorów

ordinary89
#7 Wielbiciel#

No niestety poszło zgłoszenie do techników nie chcą nic zrobić zdalnie

oznacz moderatorów

kuchaaarz92
#7 Wielbiciel#

A kabel ethernet wyciągałeś i wkładałeś spowrotem przelacz do innej wtyczki np. Z 1 do 3. Pozatym jeśli masz ten nowy router z upc sam możesz go resetować ze strony serwisowej UpC

oznacz moderatorów

ordinary89
#7 Wielbiciel#

Mam model F3896LG-LC kabel wpięty jest na 4 (2,5 Gbps)

oznacz moderatorów

kuchaaarz92
#7 Wielbiciel#

To przelacz na 1 i zresetuj router albo przez stronę serwisowa lub pod routerem jest guzik reset

oznacz moderatorów

ordinary89
#7 Wielbiciel#

Dziękuję już próbuje 

oznacz moderatorów

ordinary89
#7 Wielbiciel#

Niestety bez zmian. Nadal nie działa 

oznacz moderatorów