Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zniknęła opcja wyszukiwania części po modelu pojazdu, Allegro stało się dla mnie bezużyteczne.
@miloszbeton Witaj w klubie. Allegro wprowadza nowoczesność i innowacyjność, i jest bardzo dumne z tego, że ludzie nie mogą nic znaleźć.
@miloszbeton Zgłaszany problem to wynik trwającego w tej kategorii testu. Niestety nie można go wyłączyć na wybranych kontach.
@nat_not Czy dobrze zrozumiałem, część kupujących ma ograniczone możliwości znajdowania produktów w celu ich kupienia?
@RED Nie. Usunięcie opcji filtrowania nie powoduje ograniczenia w dostępie do ofert. Po prostu wymusza ich wyszukiwanie w inny sposób.
@nat_not Nigdzie RED nie napisał o ograniczaniu dostępu do ofert, tylko o ograniczeniu możliwości znajdowania produktów - co z kolei jest równoznaczne z "wymusza ich wyszukiwanie w inny sposób" bo taki jest praktyczny efekt działania wymuszonego wyszukiwania w "inny sposób".
Dziwnie wygląda komentarz, który jest sprzeczny ze sobą.
Czy Wy mnie chcecie zmusić???
Mnie klienta chcecie zmusić?
Lepiej brzmi zachęcić drogi modratore.
Gratulacje!!!!! podejścia do klienta.
To jakaś innowacja w sprzedaży?
To już wygodniej na ta chwilę podjechać do sklepu.
@@nat_not "Po prostu wymusza ich wyszukiwanie w inny sposób" - a po co? Nich mi ktoś wytłumaczy, jakie informacje chcecie uzyskać w tak durnowaty sposób?
Czy może jakiś nowy geniusz w Allegro uznał, że dowolny dyferencjał pasuje do każdego auta?
PS. Osobiście mam to gdzieś, w życiu ne kupiłem i nie kupię żadnej części do auta na Allegro. Ale po prostu wkurza mnie to notoryczne "poprawianie" czegoś, co dobrze działało
Po co prowadzicie testy, które tylko rujnują ten portal i sprawdzają cierpliwość kupujących?