anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie działa wyszukiwanie części samochodowych po modelu pojazdu

miloszbeton
#7 Wielbiciel#

Zniknęła opcja wyszukiwania części po modelu pojazdu, Allegro stało się dla mnie bezużyteczne.

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

SpeedyGonzalezz
#12 Orędownik#

@miloszbeton Witaj w klubie. Allegro wprowadza nowoczesność i innowacyjność, i jest bardzo dumne z tego, że ludzie nie mogą nic znaleźć. 

--------------------------------------------------
Najszybsza mysz w całym Meksyku
oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@miloszbeton Zgłaszany problem to wynik trwającego w tej kategorii testu. Niestety nie można go wyłączyć na wybranych kontach.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

@nat_not Czy dobrze zrozumiałem, część kupujących ma ograniczone możliwości znajdowania produktów w celu ich kupienia?

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@RED Nie. Usunięcie opcji filtrowania nie powoduje ograniczenia w dostępie do ofert. Po prostu wymusza ich wyszukiwanie w inny sposób.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Client:121447705
#10 Popularyzator#

@nat_not Nigdzie RED nie napisał o ograniczaniu dostępu do ofert, tylko o ograniczeniu możliwości znajdowania produktów - co z kolei jest równoznaczne z "wymusza ich wyszukiwanie w inny sposób" bo taki jest praktyczny efekt działania wymuszonego wyszukiwania w "inny sposób". 

Dziwnie wygląda komentarz, który jest sprzeczny ze sobą. 

oznacz moderatorów

pimonia
#8 Zapaleniec#

Czy Wy mnie chcecie zmusić???

Mnie klienta chcecie zmusić?

Lepiej brzmi zachęcić drogi modratore.

Gratulacje!!!!!   podejścia do klienta.

To jakaś innowacja w sprzedaży?

oznacz moderatorów

miloszbeton
#7 Wielbiciel#

To już wygodniej na ta chwilę podjechać do sklepu.

oznacz moderatorów

TomBanknoter
#17 Koryfeusz#

@@nat_not "Po prostu wymusza ich wyszukiwanie w inny sposób" - a po co? Nich mi ktoś wytłumaczy, jakie informacje chcecie uzyskać w tak durnowaty sposób?

Czy może jakiś nowy geniusz w Allegro uznał, że dowolny dyferencjał pasuje do każdego auta?

PS. Osobiście mam to gdzieś, w życiu ne kupiłem i nie kupię żadnej części do auta na Allegro. Ale po prostu wkurza mnie to notoryczne "poprawianie" czegoś, co dobrze działało

oznacz moderatorów

Ziemiol95
#8 Zapaleniec#

Po co prowadzicie testy, które tylko rujnują ten portal i sprawdzają cierpliwość kupujących?

oznacz moderatorów