Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od jakiegoś czasu nie działa mi ta opcja na Allegro
pojawia się komunikat:
Napotkaliśmy chwilowy problem. Nie możemy wyświetlić wszystkich wyników dla Twojego wyszukiwania. Odśwież stronę, aby zobaczyć pełną listę wyników."
na liście pojawiają się aktywne oferty w ogóle nie związane z wyszukiwaną frazą i nie jest to chwilowy problem
Czy ktoś ma podobnie czy tylko u mnie padło?
@ja_Nitka Cześć. 🙂 Spróbuj wyczyścić pliki cookies, a jeśli to nie pomoże, to prześlij mi proszę zrzut całego ekranu z widocznym komunikatem, adresem URL, datą oraz godziną
wyczyszczenie ciasteczek nie pomaga, przesyłam zrzut
@ja_Nitka Dziękuję. Przesłałam Twoje zgłoszenie do weryfikacji przez nasz dział techniczny. Wrócę do Ciebie z odpowiedzią, jak tylko czegoś się dowiem.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ i coś w temacie?
czyli to poważniejsza sprawa, z tych, które nawet technicy nie wiedzą, kiedy zostanie rozwiązana? 😞
Chyba dział techniczny coś przez te parę miesięcy odpowiedział. Może jakieś krótkie info zwrotne wypadałoby jednak wrzuć.
@ja_Nitka Cześć! Potrzebuję jeszcze linku do strony, przedstawionej na zrzucie. Druga sprawa, to czy jesteś w stanie wskazać jakąś ofertę, która się nie pojawia? Czy kierujesz się tylko komunikatem?
link:
https://allegro.pl/zakonczone?string=playmobil%20deskorolka
w tej chwili pojawiają się tam inne oferty równie mocno niezwiązane z zapytaniem.
Problem jest w tym, że nie pojawiają się w ogóle oferty zakończone, tylko randomowe aktywne/trwające oferty.
@ja_Nitka Dzięki! Już przesłałam do działu technicznego.
Tak tylko się wtrącę. To wyszukiwanie nie działa już ponad dwa tygodnie albo i więcej. Na aplikacji ten sam komunikat. Ta chwila to już trochę trwa 🙂
Witam, też chciałbym wiedzieć dlaczego to nie działa już od conajmniej kilku dni.
Chyba dłużej, bo grubo ponad miesiąc temu próbowałam cos wyszukać i też tak było. Uznałam, ze to kolejne "ulepszenie" allegro i nawet nie wpadło mi do głowy zgłaszać...
Dzień dobry. I co dalej z tą historią?
Problem utrudnia mi pracę.
nadal nie działa ta opcja w wyszukiwarce,
kiedy to zostanie naprawione?? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Nie działa tylko zamienili na 'pokazuj użytkownikowi zbiór losowych ofert, on MUSI coś kupić' 🙂
Błąd techniczny to może mieć jeden użytkownik na swojej przeglądarce czy koncie, a wygląda że u wszystkich jest to samo [a raczej nie ma ].
Jest początek października i nadal "chwilowy problem" nie znalazł rozwiązania. Gdzie od strony IT nie jest to jakiś zaawansowany problem, tylko proste zapytanie do istniejącej bazy danych.
Kilka lat temu Allegro, z tylko sobie znanych powodów, postanowiło usunąć przeszukiwanie zakończonych ofert, tylko że wtedy był bardzo duży sprzeciw użytkowników i wycofali się z tego pomysłu. Teraz rozwiązali ten problem "chwilową awarią", więc mają nas za takich samych głupców jak politycy z obecnymi "awariami" dystrybutorów na stacjach paliw
Może zgłoście sprawę firmie zewnętrznej bo wasz dział techniczny to jest jakaś kpina! Też od dwóch tygodni informuję o tych problemach a wy robicie z siebie wielkiego głupa i udajecie, że problemu nie ma. Może u was wyczyśćcie sobie ciasteczka jeśli tylko tyle macie do powiedzenia!
Kiedy w końcu wyszukiwarka w zakończonych zacznie działać tak jak powinna???
@pzkf Czy możesz doprecyzować, co dokładnie masz na myśli? 😉