Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chciałem kupić przedmiot z opcja wysyłki paczkomat Inpost. Niestety widnieje informacja o przerwie technicznej. Brak dodatkowych informacji kiedy zostanie to naprawione.
Ja równiez nie moge wydrukowac etykiety do wysyłki. Na stronie Inpost nie ma żadnych informacji o problemach technicznych.
A może tylko twój paczkomat, nie działa, znajdź na mapie i sprawdź. @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Ja na każdej aukcji mam informację "Opcja niedostępna z powodu przerwy technicznej InPost." Sprawdzałem na kilku aukcjach. Na zwykłym allegro opcja Inpost działa normalnie, nie działa tylko na Allegro Lokalnie.
@lukasz_jerry Cześć. Wykonaj standardowe czynności, czyli wyczyść pliki Cookies i sprawdź, czy dzieje się tak również w trybie incognito przeglądarki. Jeśli problem wciąż będzie występował, to wyślij mi proszę zrzut ekranu z komunikatem o błędzie
@ko_alka Tak to wygląda. Czyszczenie plików Cookies, zmiana przeglądarki i tryb Incognito nie pomaga.
@lukasz_jerry @vincent78 Dziękuję. Otrzymałam potwierdzenie problemów technicznych na Allegro Lokalnie z InPostem - nie można generować etykiet nadawczych ani zamówić paczki do Paczkomatu. Zespół techniczny pracuje nad usunięciem usterki - wrócę do Was, kiedy otrzymam więcej informacji.
AKTUALIZACJA 9:55
Otrzymałam informację, że problem został usunięty. Czy potwierdzacie to?