anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie mam kodu odbioru w orlen paczka,

Client:35418175
#7 Wielbiciel#

W aplikacji allegro(śledzenie) dowiedziałam się mam paczkę do odbioru. Nie otrzymałam sms-a ani maila, nie mam też kodu odbioru. Sprzedający nie ma możliwości żeby taki kod otrzymać ale może mi podać numer przesyłki, czego nie robi, nie wiem dlaczego,pomimo że już dwa razy prosiłam go o podanie tego numeru. Napisałam też maila do usluga@orlenpaczka.pl i cisza. 

Przesylka jeszcze jutro będzie w paczkomacie, co dalej nie wiem. Chyba że jutro coś się wydarzy. 

Jeśli nie,  to przesylka wróci do sprzedawcy, czego bym nie chciała.

oznacz moderatorów
13 ODPOWIEDZI 13

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Client:35418175 Numer przesyłki znajdziesz w szczegółach swojego zamówienia. Zapewne chodzi o przesyłkę AD00BNDI40. Skierowałam Twoje zgłoszenie do odpowiedniego zespołu. Mam nadzieję, że uda się szybko rozwiązać ten problem. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Tak dokładnie o tą przesyłkę chodzi. Bardzo dziękuję za zainteresowanie i chęć pomocy.

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator
Moderator

@Client:35418175 Zadzwoń proszę przy automacie, w którym znajduje się Twoja paczka, pod numer 22 33 33 999. Daj proszę znać, czy po weryfikacji zostanie dla Ciebie otwarta skrytka z paczką.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Tak zrobiłam, ale proszą mnie o 13sto cyfrowy numer nadania paczki, tego też nie mam 

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator
Moderator

@Client:35418175 Rozumiem, czy próbowałaś użyć aplikacji Orlen Paczka? Przy jej użyciu jest możliwość zdalnego otwarcia automatu paczkowego.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Tak, ale aplikacja wogole nie widzi tej paczki

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator
Moderator

@Client:35418175 Dziękuje za informację, pracujemy nad jak najszybszą możliwością odbioru paczki przez Ciebie. Wrócę jak tylko będę mieć rozwiązanie.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator
Moderator

@Client:35418175 Spróbuj jeszcze raz skontaktować się z Orlenem w sprawie zdalnego otwarcia skrytki. Jeśli w dalszym ciągu wymagany jest kod nadania paczki, skontaktuj się używając tego numeru telefonu: 616306997.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Spróbuję, ale dopiero późnym popołudniem. Dziekiję

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator
Moderator

@Client:35418175 W porządku, w takim razie będziemy czekać na informacje od Ciebie 🙂

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

O dziwo dodałam smsa z informacją,  że jutro kończy się czas na odbiór paczki i  do tego dołożono kod odbioru. Udało sie 🙂

Także bardzo dziękuję za zaangażowanie i pozdrawiam . Marzena

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

O dziwo dodałam smsa z informacją, że jutro kończy się czas na odbiór paczki i do tego dołożono kod odbioru. Udało sie 🙂

Także bardzo dziękuję za zaangażowanie i pozdrawiam . Marzena

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator
Moderator

Bardzo mnie cieszy, że się udało odebrać paczkę @Client:35418175 😎
Również pozdrawiam!

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów