anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie mogę dokonac zakupu

sonia_8809
#7 Wielbiciel#

Nie mogę kupić żadnego produktu. Wyskakuje komunikat "Niestety nie możesz dokończyć tego zakupu"

Wybierałam inny adres, różne metody dostawy. Płatności też różne.

Nic się nie zmienia

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

LEW433
#21 Demiurg#

Wyczyść przeglądarkę, może zablokowali z jakiegoś powodu: @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@sonia_8809 nie widzę żadnej blokady. Spróbuj proszę skorzystać z innej przeglądarki, a jeśli to nie pomoże to podaj prozę numer oferty w której próbujesz dokonać zakupu oraz prześlij zrzut ekranu z komunikatem o którym piszesz. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

sonia_8809
#7 Wielbiciel#

Problem nie dotyczy jednej oferty tylko wszystkich które mam w koszyku, używałam przeglądarki, aplikacji i cały czas to samo.

Screenshot_20230514_100529_Allegro.jpg

Screenshot_20230514_125406_Allegro.jpg

Screenshot_20230514_125412_Allegro.jpg

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@sonia_8809 dziękuję! Nie powtórzyłam tego błędu, więc przesłałam sprawę na konsultację i dam znać, gdy tylko otrzymam odpowiedź. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Saturnian
#2 Obserwator#

Zablokował Cię ten sklep. Pewnie kiedyś prowadziłaś z nimi dyskusję  i nie spdobały im się Twoje wypowiedzi. Stąd problem. Kupuj gdzie indziej. 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Saturnian to nie to 🙂 W takim przypadku jest inny komunikat: 

"W tej chwili nie możesz kupić przedmiotu [nazwa przedmiotu]. Sprzedający ograniczył Ci zakupy w jego ofertach. Skontaktuj się ze sprzedającym poprzez "Pytanie do sprzedającego" i wyjaśnij tę sytuację".

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@sonia_8809 ograniczenie zostało zdjęte z Twojego konta i możesz już swobodnie kupować na Allegro. Szczegóły znajdziesz w wiadomości e-mail w sprawie nr 33154497 🙂 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów