Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie mogę kupić żadnego produktu. Wyskakuje komunikat "Niestety nie możesz dokończyć tego zakupu"
Wybierałam inny adres, różne metody dostawy. Płatności też różne.
Nic się nie zmienia
Wyczyść przeglądarkę, może zablokowali z jakiegoś powodu: @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@sonia_8809 nie widzę żadnej blokady. Spróbuj proszę skorzystać z innej przeglądarki, a jeśli to nie pomoże to podaj prozę numer oferty w której próbujesz dokonać zakupu oraz prześlij zrzut ekranu z komunikatem o którym piszesz.
Problem nie dotyczy jednej oferty tylko wszystkich które mam w koszyku, używałam przeglądarki, aplikacji i cały czas to samo.
@sonia_8809 dziękuję! Nie powtórzyłam tego błędu, więc przesłałam sprawę na konsultację i dam znać, gdy tylko otrzymam odpowiedź.
Zablokował Cię ten sklep. Pewnie kiedyś prowadziłaś z nimi dyskusję i nie spdobały im się Twoje wypowiedzi. Stąd problem. Kupuj gdzie indziej.
@Saturnian to nie to 🙂 W takim przypadku jest inny komunikat:
"W tej chwili nie możesz kupić przedmiotu [nazwa przedmiotu]. Sprzedający ograniczył Ci zakupy w jego ofertach. Skontaktuj się ze sprzedającym poprzez "Pytanie do sprzedającego" i wyjaśnij tę sytuację".
@sonia_8809 ograniczenie zostało zdjęte z Twojego konta i możesz już swobodnie kupować na Allegro. Szczegóły znajdziesz w wiadomości e-mail w sprawie nr 33154497 🙂