Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Tak jak w temacie, poczytałem, lecz sytuacja jest trochę inna. Chciałem ocenić produkt, lecz nie było takiej opcji od samego początku. Pomyślałem, że ocenie sprzedającego i powinna się wyświetlić taka opcja. A więc oceniłem i opcji dalej nie było. Usunąłem swoją ocenę myśląc, że czegoś na stronie nie zauważyłem, dodałem z powrotem swoją ocenę sprzedającego, lecz opcji dalej nie ma. Może nie można oceniać produktów powystawowych ? nie wiem, jakieś to zagmatwane.
Nie zawsze można ocenić produkt, są tam warunki, np. produkt nie jest nowy, już kiedyś go kupiłeś itd.
Kupiłem go tylko raz i przez Allegro Pay - jak to ma znaczenie
Zobacz wkleiłem warunki.
Nie jest nowy, powystawowy, szkoda, nie są dobre zmiany
@sykerior minęło już 14dni od odebrania paczki z produktem? Powinna się odpalić opcja oceny produktu gdy minie czas na odstąpienie od umowy. Zostawiasz sobie towar = możesz go ocenić
Powystawowe maja różne stany jeśli skasowali tę możliwość to dobrze zrobili. Następny przedmiot mógłby już mieć inny stan i opinia byłaby myląca. Chodź tak naprawdę przy tym podpinaniu się pod katalogi to w ogóle od początku nie wiadomo, która opinia czego dotyczy. W jednym worku oryginały, zamienniki, podróbki + chińczyki same nie wiedzące nie raz co wystawili. Oczywiście wyszukiwarki opinii przedmiotu konkretnego sprzedawcy brak. Póki wchodząc w produkt Heńka będę widziała opinie Kazika to nawet paluszkiem nie kiwnę w celu wystawienia jakiejkolwiek:)