Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie działa to dziadostwo i kwitnę tu 20 min
Mam ten sam problem…
@Rondelzns @jaskun007 Podajcie mi proszę kody/adresy Automatów Paczkowych
Mam podobny problem z Allegro One Box, Al. Jerozolimskie 131, Warszawa.
@eszetdwadwa Cześć. Problem polega na tym, że wpisywałeś kod odbioru i Automat się nie otwierał?
Witam dziś miałem ten sam problem. Mimo wpisania prawidłowego kodu i podania nr tel nie mogłem odebrać paczki. Cały czas widzialem komunikat o błędnym wpisaniu nr tel. To samo było po zeskanowaniu kodu QR. Czy może mi Pani jakoś pomóc ? PACZKOMAT w Piaseczno ul Geodetów 184 kolo myjni.
@noTOmasz1, możesz podać numer zamówienia, którego nie mogłeś odebrać?
9584001247 nie wiem czy to o ten nr chodzi ?
@noTOmasz1, numer zamówienia znajdziesz w zakładce Kupione po kliknięciu w "szczegóły zakupu", a następnie "rozwiń szczegóły zakupu". Ma on postać np. 71393931-197f-11ed-b8a1-d9f281c0e1c4.
Witam czy pomożesz mi odebrać paczkę o której wczoraj rozmawialiśmy ? Mimo wpisania kodów skrytka nie otwierała się;(( pierwszy raz korzystałem z Waszych skrzynek i chyba ostatni ... 9584001247 nr zamówienia
@noTOmasz1 Jeśli jesteś w pobliżu naszego automatu i nie możesz odebrać swojej przesyłki, zadzwoń proszę na naszą infolinię, a nasz zespół pomoże Ci od razu rozwiązać Twój problem. Numer telefonu pod którym czekamy to: 616 306 997.
Podobno zielony kolor uspokaja ale jak ktoś kwitnie pod tą zieloną skrzynką i nie daje rady jej otworzyć to może by trzeba koło niego postawić jakiś automat z melisą.
Omijaj to jak tylko możesz, same problemy.
@Rondelzns @jaskun007 Zgłaszajcie to sprzedawcom. To oni odpowiadają, zgodnie prawem, za metody dostawy przez siebie udostępnione. To z nimi zawieraliście umowę na zakup i dostarczenie towaru. Możecie się domagać niezwłocznego wydania towaru bez żadnych dopłat lub zwrotu wszystkich kosztów.
Dobre... szkoda, że nieprawdziwe. Nadawcą przesyłki jest Allegro i to oni odpowiadają za przesyłkę. Warto poczytać regulaminy Allegro...