Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od wczoraj próbuję dokonać zakupu na Allegrolokalnie - ale żadna z opcji płatności nie przenosi mnie do Banku. Ani karta, ani Blik, ani przelew - nic nie działa. Jednocześnie nie mam problemu z dokonaniem jakiejkolwiek płatności na Allegro czy w innych stronach. Próbowałem na komputerze, próbowałem na telefonie. Nie działa...
Sprzedawca beatka_j23
@Client:27919615 Sprawdź, proszę, czy problem się powtórzy kiedy skorzystasz z innej przeglądarki w trybie incognito.
Witam
Nie szukajcie winnych u innych jak problem jest po Waszej stronie.
Tak trudno przyznać się do problemów?
Kombinujecie od kilku dni z Allegro Lokalne i stąd problemy.
Wygrałem aukcję dokonałem przelewu, a na stronie dalej DOKOŃCZ PŁATNOŚĆ.
Przelew z banku wyszedł, bo pobrali środki z mojego konta.
I co Pani moderatorka na to?
@Client:27919615 @hdd07 Podajcie, proszę, numery lub linki do ofert, które próbujecie opłacić.
Oferta: 080a7bda-675f-434c-bcb3-6db1173e5b94
Cześć, @hdd07. Jeśli wpłata została pobrana z Twojego konta, to proszę, podeślij nam potwierdzenie tej operacji ze swojego banku przez formularz. Zweryfikujemy to.
@Client:27919615, wyjaśniamy problem z płatnością - wrócę do Ciebie z odpowiedzią, gdy tylko ustalimy źródło błędu.
Jak w tym formularzu dodać załącznik?
@hdd07, opisz problem w polu ''Wpisz swoje pytanie'' a następnie kliknij [Wybierz sposób kontaktu]. Na kolejnej stronie wybierz opcję ''Wyślij przez e-mail'' i dodaj załącznik:
Wczoraj wysłałem zgłoszenie. Cisza a efektów brak...
Dzień dobry. Nadal nie dostałem odpowiedzi. A płatności za zamówienie jak nie działały, tak nie działają...
Nie działa. Ani na innej przeglądarce, ani na telefonie w aplikacji. Poprosiłem też brata, żeby spróbował kupić ze swojego konta - i też nie może zapłacić.
U mnie podobnie. Nie mogę opłacić zamówień na allegro lokalnie. Nie przenosi do strony banku.
Cześć, @dewsp. Dziękuję za sygnał. Czy dzieje się dokładnie to samo o czym pisał @Client:27919615? Sprawdzałeś to również na innych urządzeniach lub w trybie incognito przeglądarki?
Dzieje się dokładnie to samo niezależnie od przeglądarek oraz ich trybów. Zamiast przekierowania do strony banku od razu jest komunikat, że płatność jest w toku i po kilku sekundach - płatność niezrealizowana - ponów płatność. I w koło Macieju
Dotyczy aukcji 2f1fb4a4-ba47-45a7-bbee-196ac8e2826d
Dziękuję, @dewsp. Przekazałam również Twoje zgłoszenie do wyjaśnienia. Niedługo wrócę z informacjami.
U mnie również identyczny problem. Próbowałem na telefonie z ios-em, zarówno z aplikacji jak i przeglądarki, na komputerze, potem przez znajomego konto na jeszcze innym komputerze.
KUP TERAZ
PŁATNOŚĆ BLIKIEM
PODAJĘ KOD I ZATWIERDZAM
I tu pojawia się problem. W aplikacji bankowej nie pojawia mi się żadne zapytanie, czy zatwierdzić wpłatę czy nie. Jakby do banku nie dotarła żadna informacja o przeprowadzonej transakcji.
W tym samym czasie w waszej aplikacji pojawia się okienko:
płatność w toku
Czekamy na potwierdzenie płatności
Po czym za parę sekund pojawia się nowe okienko z treścią:
Nieopłacony zakup
Płatność trwa dłużej, niż zwykle
Powtarzam, bank nie dostaje żadnej informacji o przeprowadzanej transakcji. Próbowałem na dwóch kontach w różnych bankach. a znajomy korzystał jeszcze z innego banku.
Czy coś w temacie ruszyło? Trzeci dzień nie mogę opłacić przedmiotu
Dzień dobry, @MiMary czy doczekam się odpowiedzi lub rozwiązania problemu z płatnością? Czekam od czwartku i nadal cisza. Ani BLIK ani przelew nie wyzwalają aplikacji bankowej i nie da się zapłacić. Płatność nie działa ani w aplikacji, w żadnej przeglądarce ani w trybie incognito. I jak widzę, nie jestem jedynym użytkownikiem zmagającym się z takim problemem.