Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od wczoraj próbuję dokonać zakupu na Allegrolokalnie - ale żadna z opcji płatności nie przenosi mnie do Banku. Ani karta, ani Blik, ani przelew - nic nie działa. Jednocześnie nie mam problemu z dokonaniem jakiejkolwiek płatności na Allegro czy w innych stronach. Próbowałem na komputerze, próbowałem na telefonie. Nie działa...
Sprzedawca beatka_j23
@Client:27919615 Bardzo mi przykro, ale wciąż czekamy na wyjaśnienia od operatora płatności PayU.
A nie jesteś czasem na jakieś fałszywej stronie, która tylko wygląda jak Allegro Lokalnie?
Nie jestem na fałszywej stronie. Próbuję również dokonać płatności w aplikacji na telefonie - i ten sam efekt...
Kiedy zostanie naprawione Allegro Finanse?
Cześć, @hdd07. Jeśli masz na myśli problem z płatnością, który opisałeś w swoim zgłoszeniu mailowym, to muszę poprosić Cię o chwilę cierpliwości. Weryfikujemy Twoją sprawę i gdy tylko ustalimy źródło problemu, damy Ci znać w odpowiedzi.
Pytanie jest chyba proste.
Allegro Finanse to nie tylko wpłaty, ale też i wypłaty.
@hdd07, proszę o więcej szczegółów - jaki dokładnie problem napotykasz?
Pytanie jest chyba proste: "Kiedy będzie działać Allegro Finanse?"
Do tego chyba nie potrzeba więcej szczegółów.
Od kilku dni kombinujecie coś z Allegro Lokalne" i wymknęło się Wam to chyba spod kontroli.
Widzę że bardzo trudno się Wam przyznać do porażki.
@hdd07, niestety bez konkretów lub przykładów nie będę w stanie tego sprawdzić. Na ten moment nie zlokalizowaliśmy i nie potwierdziliśmy awarii.
Czy problem dotyczy tego konta, z którego teraz piszesz na forum?
To dlaczego w Allegro Finanse Status jest "Oczekuje na przeniesienie" wcześniej było OK
Dalej na stronie Allegro Lokalne przy moim opłaconym zakupie widnieje "DOKOŃCZ PŁATNOŚĆ" i sprzedający nie otrzymał przelewu. Z mojego banku przelew wyszedł i z konta pobrali mi środki. Zgłaszałem to i cisza?
Na innych forach piszecie o awarii i jakimś atakiem hakerskim, a wg Was na stronach Allegro wszystko jest w porządku. Tylko jakoś tego nie widać.
Ile można czekać na wyjaśnienie?
Moje zadłużenie dla Allegro Lokalne wynosi 0zł. A dalej nie można nic kupić.
@olek_52 a z skąd wniosek że to wina zadłużenia 🤔 przy zadłużeniu zawieszają konto i kończą wszystkie oferty.
Allegro ma problemy z płatnościami
Mam dokładnie ten sam problem, od wczoraj BLIK ani przelew nie wyzwalają aplikacji bankowej i nie da się zapłacić. Płatność nie działa ani w aplikacji, w żadnej przeglądarce ani w trybie incognito.