Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zakupiłem towar 18.07 termin dostawy miał być 24-25.07 mamy 1.08 sprzedający twierdzi że odprawa celna przebiegała dłużej niż normalnie towar opuścił kraj wysyłki, od tej informacji minął tydzień sprzedający nadal nie chce podać nr przesyłki tłumacząc że mam czekać. Konto sprzedającego zawieszone.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ transakcja: 09302910-450c-11ef-ba90-55d85d98f54f
nie mogę otworzyć dyskusji wskazuje że sprzedający ma czas na wysyłkę pokazując datę 23.07 w tym że jest już 1.08
Próbowałem to samo
@madbrother niestety nie mam dla Ciebie dobrych informacji. Konto sprzedającego zostało zablokowane. Proszę o wystąpienie z wnioskiem w ramach naszego programu ochronnego Allegro Protect. Jesteś w dobry rękach!
Jak mam to uczynić skoro nie mogę otworzyć dyskusji ?
W jaki to sposób mogę skorzystać z allegro protect skoro nie mogę otworzyć dyskusji ?
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@ko_alka@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Za pomocą tego linku https://allegro.pl/allegro-protect/index
Kieruje mnie ciągle aby otworzyć dyskusję bez tego nic nie zrobię. @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@madbrother Skierowałam prośbę o otwarcie dyskusji ze sprzedającym. Proszę Cię o jeszcze chwileczkę cierpliwości.