anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie mogę otworzyć sporu

podporucznik2
#7 Wielbiciel#

Kupiłem produkt na aukcji https://allegro.pl/oferta/kawa-ziarnista-tchibo-barista-caffe-crema-2x1kg-15556146544

Termin dawno minął a Towaru nie otrzymałem niestety nie jestem w stanie otworzyć sporu ze względu na poniższy komunikat.

podporucznik2_0-1717688719376.png

Co zrobić w takiej sytuacji, widziałem że w podobnych przypadkach potrzebna była interwencja administratora allegro.

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

@podporucznik2 Napisz co jest na obrazku bo go do czasu zatwierdzenia nie możemy oglądać.

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

no co? paczka z Chin i komunikt brzmi ,, termin dostawy nie minał ......bla..bla ,, @podporucznik2 wybierz inny powód otwarcia dyskusji 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@podporucznik2 poprosiłam o otwarcie dyskusji dla tego zamówienia. Poczekaj proszę na wiadomość w tej sprawie. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

@podporucznik2 gdzieś ty miał rozum i oczy jak kupowałeś? 18 negatywów 5 pozytywów konto świeże jak szczypiorek na wiosnę i z Chin kawa z plastikiem... trzeba się kierować nie tylko ceną i zdjęciem jak się coś kupuje bo potem się ma niezapomniane przeżycia opłacone kartą mastercard

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

A skąd podejrzenie ż eto będzie to co widać na aukcji, zakup z Chin!

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@podporucznik2 dyskusja jest już otwarta i wypowiedzieliśmy się w niej.
Dzisiaj poproś o pomoc Allegro w prowadzonej dyskusji. Będziesz mógł wypełnić wniosek o rekompensatę z Allegro Protect. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów