Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wygrałem dwie aukcje od jednej osoby. Zaznaczyłem obydwie w momencie opłaty, a powinienem zapłacić za każdą oddzielnie (są to delikatne przedmioty i nie mogą być razem spakowane). Sprzedający oddał mi pieniążki za jedną aukcję i poprosił żebym zapłacił ponownie, bo mu się wtedy wygeneruje paczkomat inpost. Niestety nie mogę tego zrobić bo aukcja figuruje jako wysłana. Próba połączenia się z pracownikiem z Allegro jest tak samo prawdopodobna jak wygranie miliona w lotto.
Tak się chyba nie da. Musisz ten przedmiot kupić ponownie. Poproś go o ponowne wystawienie przedmiotu. Ewentualnie jeśli to była płatna wysyłka to mogłeś po prostu dopłacić za drugą etykietę. Ogólnie wina była w ustawieniach sprzedającego. Powinien był dać cennik z maksymalnie 1nym przedmiotem w paczce. Wtedy etykiety smart dostał by dwie, a za zwykłe też skasowało by Cię podwójnie. Tyle, że nie każdy to ogarnia.
To były licytacje, na jednej był kurier na drugiej inpost. Wystarczy żeby ktoś z Allegro odblokował możliwość zapłaty, tym bardziej że pieniążki wróciły.
@wafe nie da się tego rozłączyć, jest to jedno zamówienie, natomiast ponieważ sprzedający ma różne cenniki dostawy to metoda jest ustalana z nim, a Ty zapłaciłeś 45 zł, czyli 35 zł za dostawę kurierską i jak rozumiem 10 zł (9,99 zł) za dostawę paczkomatem, więc powinien przesłać to w dwóch przesyłkach bez względu na to czy to jedno zamówienie.
Etykietę może wygenerować w Managerze przesyłek (będzie droższa, jeśli powiąże konta w Managerze i InPost to będzie to 10,95 zł, bo przewoźnik zmienił stawki, a jeśli nie, to zgodnie z cennikiem InPost).
Ponieważ zwrócił wpłatę za część zamówienie sprawa się komplikuje i teraz możecie się umówić, że jeszcze raz wystawi ofertę (jako kup teraz z ceną z licytacji) i kupisz ją osobno.