Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Dzisiaj użytkownik zgłosił pomysł nie mogę przyznać w punkt klikałem że 30 razy i nic. Raczej nie został przyznany punkt .
Dodam że tylko do tego pomysłu nie mogę przyznać w punkt
@Agent555 napisz proszę o jaki pomysł chodzi (możesz podesłać link). Wpunkt można przyznawać pomysłom, ale nie komentarzom pod pomysłem, może dlatego nie udało Ci się go przyznać?
Nie dawałem komentarzom, nie jestem aż tak głupi, chyba że ty uważasz tak, to już twoją sprawa jeśli uważasz tak
Sprawdź czy został przyznany w punkt po moim zdaniem nie
@la_nika z twojej pierwszej wypowiedzi wynika tak ,że jestem głupi. No cóż
@Agent555 Mam jeszcze pytanie, czy dawałeś dzisiaj "w punkt" innym wpisom niż ten, który wskazałeś? Jeśli tak to ile mniej więcej?
@Agent555 Czy mogło być ich więcej niż 20-30?
@HolaOla Nie. Nie mogę tylko przyznać w punkt pomysłom. Przesłałem link do tego pomysłu gdzie nie mogę przyznać w punkt.
@Agent555 Sprawdziliśmy to, ale z naszej strony wszystko działa poprawnie. Czy możesz nagrać krótki film obrazujący ten problem?
@HolaOla gdzie mam filmik wysłać
@Agent555 A może przyznałeś ten "wpunkt" z innego swojego konta?
(Agent222 to nie Ty?)
@szymela54 ciiiiicho , no chyba ,że chcesz sobie podciągnąć jakość , Agent robi to rewelacyjnie 😁
@szymela54 przeczytaj dokładnie co napisalem ,nie napisałem że przyznałem w punkt, tylko że NIE MOGĘ PRZYZNAC W PUNKT
@Agent555 Jak zawsze, na spolecznosc@allegro.pl 🙂
@HolaOla wyslane
@Agent555 Dziękuję, dostałam Twoją wiadomość i jeśli uda nam się coś ustalić, wrócę do Ciebie z informacjami.
Już nieaktualne