anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie mogę wybrać darmowej dostawy Automat Pocztex

MAMY ROZWIĄZANIE!
Willdorn
#7 Wielbiciel#

W tej ofercie jest dostępna darmowa przesyłka, jednak kiedy wybieram dostawę/punkty Pocztex, nie pokazują mi się żadne do wyboru, dlaczego? Oczywiście mam w okolicy kilka takich punktów...w ogóle, na całej mapie nie pokazuje się żaden. Przy wyborze inpost/orlen paczka itd. pokazuje się masa 😞

oznacz moderatorów
46 ODPOWIEDZI 46
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@jaiza nie, to nie ma znaczenia. Nie udało mi się powtórzyć tego błędu. Mogłam wybrać dowolny automat Pocztex. Spróbuj proszę skorzystać z innej przeglądarki, jeśli to pomoże, wyczyść pamięć podręczną tej, z której korzystasz. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
jaiza
#8 Zapaleniec#

Sytuacja sprawdzana na różnych przeglądarkach, czyszczenie pamięci nie pomogło 😞

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@jaiza poproszę w takim razie o zrzuty ekranu (całego ekranu wraz z paskiem z adresem strony praz godziną i datą) z kolejno wykonywanych kroków na formularzu dostawy i płatności, na których ten problem będzie widoczny. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@jaiza To nie jest widna sprzedawcy, jeśli udostępnia daną metodę, a ostatecznie nie możesz jej wybrać podczas składania zamówienia. Ta kwestia jest po stronie przewoźnika. Doprecyzuj, proszę, czy nie możesz wybrać żadnego automatu Pocztex, czy konkretnego? 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów
jaiza
#8 Zapaleniec#

Nie mam możliwości wybrania jakiegokolwiek automatu Pocztex. Opcja jest tylko w aukcji, przy przejściu do zakupów znika.

oznacz moderatorów
jaiza
#8 Zapaleniec#

Dopisuję, udało się. Automat nie jest widoczny w opcjach, ale po wyświetleniu mapy dostępnych punktów odbioru już jest widoczny i można go wybrać. Szkoda, że taka możliwość nie pojawia się od razu, po rozwinięciu wszystkich opcji dostawy. 

Ale dziękuję za pomoc i zaangażowanie 🙂

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@jaiza super, dziękuję za informację 🙂 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów