Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W tej ofercie jest dostępna darmowa przesyłka, jednak kiedy wybieram dostawę/punkty Pocztex, nie pokazują mi się żadne do wyboru, dlaczego? Oczywiście mam w okolicy kilka takich punktów...w ogóle, na całej mapie nie pokazuje się żaden. Przy wyborze inpost/orlen paczka itd. pokazuje się masa 😞
@jaiza nie, to nie ma znaczenia. Nie udało mi się powtórzyć tego błędu. Mogłam wybrać dowolny automat Pocztex. Spróbuj proszę skorzystać z innej przeglądarki, jeśli to pomoże, wyczyść pamięć podręczną tej, z której korzystasz.
Sytuacja sprawdzana na różnych przeglądarkach, czyszczenie pamięci nie pomogło 😞
@jaiza poproszę w takim razie o zrzuty ekranu (całego ekranu wraz z paskiem z adresem strony praz godziną i datą) z kolejno wykonywanych kroków na formularzu dostawy i płatności, na których ten problem będzie widoczny.
@jaiza To nie jest widna sprzedawcy, jeśli udostępnia daną metodę, a ostatecznie nie możesz jej wybrać podczas składania zamówienia. Ta kwestia jest po stronie przewoźnika. Doprecyzuj, proszę, czy nie możesz wybrać żadnego automatu Pocztex, czy konkretnego?
Nie mam możliwości wybrania jakiegokolwiek automatu Pocztex. Opcja jest tylko w aukcji, przy przejściu do zakupów znika.
Dopisuję, udało się. Automat nie jest widoczny w opcjach, ale po wyświetleniu mapy dostępnych punktów odbioru już jest widoczny i można go wybrać. Szkoda, że taka możliwość nie pojawia się od razu, po rozwinięciu wszystkich opcji dostawy.
Ale dziękuję za pomoc i zaangażowanie 🙂
@jaiza super, dziękuję za informację 🙂