Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Część,
Piszę do Was, ponieważ jestem w naprawdę trudnej sytuacji. Od pewnego czasu jestem notorycznie zastraszany przez jednego z sprzedawców Allegro, co sprawia, że czuję się bardzo niekomfortowo i mam już serdecznie tego dosyć.
Chciałbym usunąć opinię, którą wystawiłem na temat sprzedającego, jednak napotkałem na pewne trudności. Próbowałem już zmieniać swoją opinię, ale nawet po wejściu w zakładkę "zakup szczegóły" nie widzę opcji usunięcia opinii. Byłbym bardzo wdzięczny, gdybyście mogli mi wskazać, jak mogę to zrobić.
Z góry dziękuję za pomoc i wsparcie w tej sprawie.
@Pawel_Szymczuk Doprecyzuj, proszę, czy chcesz usunąć opinię wyłącznie ze względu na zastraszanie przez sprzedawcę?
Tak, chcę usunąć opinię ze względu na zastraszanie mnie przez sprzedawcę, dodatkowo mam już dosyć telefonów z obelgami.
@Pawel_Szymczuk Podaj w tej sytuacji numer zamówienia, o który chodzi. Mogę usunąć Twój komentarz.
@Pawel_Szymczuk Nie może Cie "zastraszać" to się wówczas kwalifikuje na zgłoszenie o nękanie, opisz sprawę szerzej.
Jak widać zagrożenia, interesujące jest to, dlaczego Algro nie reaguje na takie postępowanie, szczególnie dla tego sprzedawcy setek skarg
Zamówiłem ładowarkę do wkrętarki, oczekując produktu oryginalnego. W zamian otrzymałem produkt pozbawiony oryginalnego opakowania i instrukcji, zapakowany jedynie w foliowy worek. Wystawiłem sprzedającemu uczciwą opinię, zaznaczając, że oferowany przedmiot jest zamiennikiem, co nie zostało jasno określone w opisie aukcji.
CYTAT wypowiedzi kupującego:
„"Ładowarka nie jest oryginałami, to zamiennik a w opisie brakuje tej informacji. Taka sytuacja wprowadza klientów w błąd i jest wysoce nieprofesjonalna. Dodatkowo, otrzymałem telefon od właściciela sklepu, który w pierwszych słowach zaatakował mnie i groził. To zachowanie jest karygodne. Dopiero po zakupie zweryfikowałem komentarze, które są NEGATYWNE. "Jeśli nie chcesz mieć problemów, omijaj tego sprzedawcę szerokim łukiem. To strata czasu i pieniędzy!"
NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "
W reakcji na mój komentarz sprzedawca:
Cytat wypowiedzi sprzedającego:
„Niestety ale "Sloik"z Warszawy nie doczytal w opisie ze ladowarka jest w opakowaniu zastepczym. Akurat zadnych grozb nie bylo co mamy udokumentowane. Ta sprawa napewno bedzie miala ciag dalszy,poniewaz dziala na strate firmy. Niestety ale kupujacy pewnie przyjechal do Warszawy w celu duzej kariery a skaczyl na budowie jako pomocnik. Byl o takich program "Sloiki"
Przyznam się, że jestem przerażony patologia jaka występuje na portalu Allegro.
Магазин медіаленд я правильно розумію
скажіть будь ласка ви видалили своє перше повідомлення про магазин медіаленд, чи просто мені заблокували доступ до тієї дискусії?
Do czego to allegro doprawidzilo już sprzedających......
Z drugiej strony, jeśli w opisie oferty zaznaczono że opakowanie jest zastępcze to możliwe że komentarz jest niesłuszny.