Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Mam pytanie. Chciałam dokonać zakupu z użyciem Karty Podarunkowej. Regularnie korzystam z Kart i nigdy wcześniej nie miałam z tym żadnych problemów, a tym razem nie mogę dokonać płatności. Mimo iż w zakładce z moimi kuponami/kartami są widoczne dwie (i nie mają "ograniczonych" kategorii, są ogólnie na "zakupy na allegro.pl", kiedy przechodzę do zapłaty za produkt nie mogę żadnej użyć. W regulaminie jest napisane, że kartą podarunkową nie można zapłacić, jeżeli się korzysta z usług ratalnych. W danej aukcji jest opcja ratalna, ale ja chcę dokonać jednego zakupu z całą płatnością od razu, więc to nie o to chodzi ;/
Bardzo prosiłabym o pomoc w tej sprawie.
No za raty się nie płaci więc logiczne ale "Kup teraz".: @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Co chcesz kupić i w jakiej kategorii znajduje się oferta?
Niedawno była aktualizacja regulaminu.
10. e) Kartą Podarunkową nie można płacić:
Tak, właśnie o to mi chodzi, że sprawdzałam regulamin, ale nic się nie pokrywa. Chciałam kupić urządzenie z sekcji Scrapbooking.
https://allegro.pl/oferta/maszyna-tnaco-wytlaczajaca-a5-zestaw-na-start-duza-13426432015#
@Mat516 Ta oferta znajduje się w kategorii Kolekcje i sztuka więc nie można za nią zapłacić kartą podarunkową.
Cholera, fsaktycznie, ślepa jestem x.x **piiip**... Dzieki.