anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie mogę zapłacić kartą podarunkową

MAMY ROZWIĄZANIE!
Mat516
#1 Nowicjusz#

Dzień dobry,

Mam pytanie. Chciałam dokonać zakupu z użyciem Karty Podarunkowej.  Regularnie korzystam z Kart i nigdy wcześniej nie miałam z tym żadnych problemów, a tym razem nie mogę dokonać płatności. Mimo iż w zakładce z moimi kuponami/kartami są widoczne dwie (i nie mają "ograniczonych" kategorii, są ogólnie na "zakupy na allegro.pl", kiedy przechodzę do zapłaty za produkt nie mogę żadnej użyć. W regulaminie jest napisane, że kartą podarunkową nie można zapłacić, jeżeli się korzysta z usług ratalnych. W danej aukcji jest opcja ratalna, ale ja chcę dokonać jednego zakupu z całą płatnością od razu, więc to nie o to chodzi ;/

Bardzo prosiłabym o pomoc w tej sprawie.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5
LEW433
#21 Demiurg#

No za raty się nie płaci więc logiczne ale "Kup teraz".: @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
komis-bell
#21 Demiurg#

Co chcesz kupić i w jakiej kategorii znajduje się oferta?
Niedawno była aktualizacja regulaminu.

10. e) Kartą Podarunkową nie można płacić:

• za koszty dostawy Towarów,
  • w ramach Allegro Lokalnie,
  • w ramach ofert eBilet,
  • jeśli w ramach Transakcji Kupujący korzysta z produktów kredytowych, w tym ratalnych, usługi Allegro Pay lub usługi Raty PayU,
  • jeśli w ramach Transakcji Kupujący wybrał opcję płatności przy odbiorze Towaru,
  • za Towary o charakterze niematerialnym (m.in. dobra cyfrowe), w tym oferowane wyłącznie z dostawą w formie elektronicznej,
  • za Towary z kategorii “Kolekcje i sztuka” oraz podkategorii “Kody i doładowania” z kategorii “Kultura i rozrywka”,
oznacz moderatorów
Mat516
#1 Nowicjusz#

Tak, właśnie o to mi chodzi, że sprawdzałam regulamin, ale nic się nie pokrywa. Chciałam kupić urządzenie z sekcji Scrapbooking. 

https://allegro.pl/oferta/maszyna-tnaco-wytlaczajaca-a5-zestaw-na-start-duza-13426432015#

oznacz moderatorów
komis-bell
#21 Demiurg#

@Mat516 Ta oferta znajduje się w kategorii Kolekcje i sztuka więc nie można za nią zapłacić kartą podarunkową.

komisbell_0-1724854680239.png

oznacz moderatorów
Mat516
#1 Nowicjusz#

Cholera, fsaktycznie, ślepa jestem x.x **piiip**... Dzieki. 

oznacz moderatorów