Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Gdy loguję się na swoje konto Smart, produkty w sklepie tytoniowym znikają, a gdy wylogowuję się z konta - produkty znowu się pojawiają. Jak mogę to naprawić?
Produkty bez FV nie są widoczne z konta biznesowego, przełącz na konsumenckie.
“Znalazłem tylko ten przycisk, ale ono proponuje mi przejście na konto biznesowe. Czy Pan może mi podpowiedzieć, gdzie mogę przełączyć się na konto konsumenckie?
na pierwszym zdjęciu wyczyściłem pliki cookie witryny i byłem wylogowany z mojego konta - produkty pojawiły się. na drugim zdjęciu zalogowałem się ponownie na moje konto - produkty zniknęły. To samo dzieje się, gdy wyszukuję "Tobacco".
Nigdy wcześniej nie zamawiałem niczego u tego sprzedawcy. Skontaktowałem się również ze sprzedawcą w sprawie tego problemu, powiedział, że nie jestem na ich czarnej liście
@_HolaOla_, przepraszam, nie oznaczyłem Pani raniej, czy jest jakieś rozwiązanie tego problemu?
@Roverp Aktywuj swoje konto na Allegro: https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/aktywacja-konta/jak-aktywowac-konto-zwykle-za-pomoca-wplaty-...
@ko_alka Nie mogę tego zrobić, ponieważ nie mam polskiego konta bankowego, a metoda stworzona dla takich przypadków nie działa, ponieważ prowadzi do strony, która nie działa!!!!
link z pierwszego zrzutu ekranu, który powinien odsyłać do strony aktywacyjnej - odsyła do niedziałającej strony z drugiego zrzutu ekranu!!!!
@Roverp W tej zakładce powinieneś widzieć opcję "AKTYWUJ". Po jej wybraniu zostaniesz przekierowany na stronę, na której będzie można wykonac przelew weryfikacyjny. Wybierz opcję "Przelew z innego banku". Skopiuj podane dane i zaloguj się na stronie Twojego banku. Wpłać 1,01 zł na wskazany przez nas numer rachunku. Przelaną kwotę zwrócimy Ci w całości.
@nat_not Spędziłem kilka godzin, próbując przelać 1,01 zł, aby aktywować sprzedaż, i albo czegoś nie rozumiem, albo nie mogę tego zrobić za pośrednictwem ukraińskich banków. Próbowałem kilku opcji przelewu i wszystkie nie działają. Albo nie mogę przelać pieniędzy w złotówkach, albo nie mam wystarczających danych do przelewu przez SWIFT, a numer rachunku nie jest numerem IBAN
Albo czegoś nie rozumiem, albo po prostu nie mam tego ustawienia.
@Roverp a może masz konto prywatne to nie zobaczysz tej opcji 😞
Pewnie znów siadło sortowanie, kiedyś miałem podobnie połowy ofert nie było widać 😞
@kostas11 Nie mam tu nawet wyświetlonych produktów sprzedawcy(
jaki jest sens od allegro Smart, jeśli nie widzę produktów
Bo allegro wyświetla co chce, kiedy chce i komu chce...
To co było dalej nie aktualne, już wiem.