Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chciałem zwrócić 2 produkty do jednej paczki, dostałem na e-mail'a i sms'a kod zwrotu, jednakże jak już byłem przy paczkomacie i wybrałem opcję "Wysyłam paczkę", kazał mi wpisać kod nadania lub zeskanować kod kreskowy. Żadnych z tych rzeczy nie otrzymałem, dostałem tylko jak wspomniałem kod zwrotu, którego nigdzie nie mogłem wpisać. Jak w takim przypadku mam zwrócić przesyłkę?
@chris4christmas Czy na pewno próbujesz nadać paczkę w Allegro One Box a nie w paczkomacie InPost?
Tak, jest to ten sam paczkomat allegro, z którego odebrałem przesyłkę, nawet sprawdziłem w mapie wszystkie paczki Allegro i byłem przy dokładnie tym samym
@chris4christmas przy zwrocie są dwie czynności. Informacja sprzedawcy o zwrocie i wybór sposobu odesłania .
Rozumiem, w Allegro wybrałem sposób zwrotu paczkomatem Allegro, ale nie mogę włożyć paczki do paczkomatu, bo nie otrzymałem żadnego kodu kreskowego lub kod nadania, otrzymałem tylko kod, który musiałem napisać na paczce.
@chris4christmas wpisz proszę ten kod, który miałeś napisać na paczce (2C8****3) na ekranie automatu Allegro.
Na ekranie wybierz "wysyłam paczkę", następnie wpisz ten kod, wybierz rozmiar skrytki i umieść w niej paczkę.
Na swoją obronę dodam, że centralnie na ekran świeciło słońce i nie zauważyłem u góry tych cyferek "A,B,C". Troszeczkę mi głupio, ale dziękuję za pomoc
@chris4christmas zupełnie się nie przejmuj 🙂 Najważniejsze, że udało się nadać przesyłkę!