anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie mogę zwrócić paczki przez Allegro One

MAMY ROZWIĄZANIE!
chris4christmas
#7 Wielbiciel

Chciałem zwrócić 2 produkty do jednej paczki, dostałem na e-mail'a i sms'a kod zwrotu, jednakże jak już byłem przy paczkomacie i wybrałem opcję "Wysyłam paczkę", kazał mi wpisać kod nadania lub zeskanować kod kreskowy. Żadnych z tych rzeczy nie otrzymałem, dostałem tylko jak wspomniałem kod zwrotu, którego nigdzie nie mogłem wpisać. Jak w takim przypadku mam zwrócić przesyłkę?

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@chris4christmas Czy na pewno próbujesz nadać paczkę w Allegro One Box a nie w paczkomacie InPost?

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
chris4christmas
#7 Wielbiciel

Tak, jest to ten sam paczkomat allegro, z którego odebrałem przesyłkę, nawet sprawdziłem w mapie wszystkie paczki Allegro i byłem przy dokładnie tym samym

oznacz moderatorów
Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@chris4christmas przy zwrocie są dwie czynności. Informacja sprzedawcy o zwrocie i wybór sposobu odesłania .

oznacz moderatorów
chris4christmas
#7 Wielbiciel

Rozumiem, w Allegro wybrałem sposób zwrotu paczkomatem Allegro, ale nie mogę włożyć paczki do paczkomatu, bo nie otrzymałem żadnego kodu kreskowego lub kod nadania, otrzymałem tylko kod, który musiałem napisać na paczce.

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@chris4christmas wpisz proszę ten kod, który miałeś napisać na paczce (2C8****3) na ekranie automatu Allegro. 
Na ekranie wybierz "wysyłam paczkę", następnie wpisz ten kod, wybierz rozmiar skrytki i umieść w niej paczkę. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
chris4christmas
#7 Wielbiciel

Na swoją obronę dodam, że centralnie na ekran świeciło słońce i nie zauważyłem u góry tych cyferek "A,B,C". Troszeczkę mi głupio, ale dziękuję za pomoc

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@chris4christmas zupełnie się nie przejmuj 🙂 Najważniejsze, że udało się nadać przesyłkę! 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów