Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie otrzymałam zamówionego produktu, paczka nie została w ogóle wysłana. A gdy próbuję uzyskać pomoc od allegro, napisane jest, że czas na nadanie przesyłki przez sprzedawcę jeszcze nie minął i że prawdopodobnie paczka dotrze do mnie 24 października, a mamy 28 listopada... Co mogę zrobić w tej sytuacji?
czyżby zakup od myfrendów ? , otwierając dyskusję wybierz inny powód
Chińczyk. Z chińczykiem nie wolno dyskutować.
@Soltysiaczka rozumiem, że jako pomoc z Allegro rozumiesz założenie dyskusji. Informacja o czasie dostawy jaka się pojawia to tylko komunikat, zaznacz proszę, że chcesz założyć dysksuję mimo to.
Może ktoś w końcu się wypowie dlaczego jest łamany regulamin i przy zakupach z Chin nie można otworzyć dyskusji? @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
No właśnie nie da się tego zrobić, nie ma takiej możliwości. Wyskakuje komunikat, że sprzedający ma jeszcze czas i nie mogę założyć dyskusji.
Cześć, @Soltysiaczka. Proszę, podaj numer zamówienia i podeślij zrzut ekranu z widocznym komunikatem.
61180ca0-8d79-11ef-b2fa-a5649ccc0060
Dziękuję, @Soltysiaczka. Poprosiłam doradcę o rozpoczęcie Dyskusji w Twoim imieniu.