Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Prosze o pomoc. Zamowilam towar zaplacilam z gory i zero towaru kontaktu na dodatek oferta na allegro zakonczona. Moze ktos tez zostal oszukany przez sprzedajacego rekawiczki nitrylowe? Client i numery dalej
@MikiecikAngelika Spokojnie 🙂 Zacznij od dyskusji ze sprzedawcą.Tu:
https://allegro.pl/dyskusje/nowa
Jak trzeba będzie, do dyskusji włączy się Allegro i Ci pomoże.
Dostalam odpowiedz od allegro ze konto tej osoby zostalo zablokowane i nie odblokuja dopoki nie wyjasni sie sprawa. Czyli ja mam czekac az 14 dni? Ja nie mam z czego teraz oddac ludziom ktorzy mi oplacili za zamowienia a ja zrobilam 1 grupowe. Chyba pojde na policje z tym
@MikiecikAngelika Kiedy kupiłaś? Jaka była podana data wysyłki?
Jedno zamowienie skladalam w poniedzialek a drugie we wtorek i paczka do paczkomatu - 1 miala byc na dzisiaj a druga na jutro a zadnej informacji czy wogole zostala wyslana nadana do paczkomatu . dzis patrze 3 osoby daly opinie ze ostrzegaja ze to oszustwo
Jeśli dyskusja nie pomoże, wypełnij wniosek o rekompensatę z Programu Ochrony Kupujących. W niektórych przypadkach w celu skorzystania z POK kupujący nie musi zgłaszać sprawy na policję.
Ale to musze czekac az 2 tygodnie? Massakra. Ja nie mam z czego oddac ludziom teraz bo oplacilam grupowe zamowienie . chyba udam sie na policje
Witam. Ja też zostałam oszukana. Co teraz ze zwrotem moich pieniędzy?
Trzeba Ci napisać wszystko jeszcze raz? To samo co już wyżej napisane?
Dopiero po 14 dniach można złożyć wniosek o rekompensatę.
Zacznij od tego.
Rozpocznij ze sprzedającym dyskusję przez Allegro aby wyjaśnić problem, będzie miał 24 godziny na odpowiedź, a gdy to nie nastąpi, do dyskusji włączy się pracownik Allegro, który spróbuje Ci pomóc. W dyskusji możesz też poprosić pracownika o pomoc gdy sprzedawca odpowie, ale nie będzie chciał załatwić sprawy zgodnie z zasadami.
Dyskusję na Allegro otworzysz tu; https://allegro.pl/dyskusje/nowa
Dyskusja na Allegro Lokalnie; https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/zwrot-i-reklamacja-na-allegro-lokalnie/jak-rozpoczac-dyskusj...
Dopiero po 14 dniach? A do tego czasu zostane oskarzona o to ze przywlaszczylam sobie kase od ludzi ktorzy mi zaufali i przelali na moje konto kase za towary a ja zlozylam zamowienie dla nich grupowo
Nikt Ci tutaj tych pieniędzy nie odda natychmiast, w ciągu 10 minut. Kupując na Allegro musisz się liczyć z podobnymi problemami.
no myslalam ze akurat na allegro to sie nie zdarza ze tak oszukuja. A jeszcze zeby zerowac na ludziach w czasach epidemii? wiadomo ze potrzebne maseczki i rekawiczki to oszukali na rekawiczkach 😞
@MikiecikAngelika To Ty jeszcze wielu rzeczy o Allegro nie wiesz 🙂
Zostala pani oszukana przez tego uzytkownika co ja? Kupowala pani rekawiczki nitrylowe?
Ja również została oszukana przez takiego sprzedającego. Na Allegro Lokalnie od CieslakC kupiłam przyłbice ochronne, potem zero informacji o wysyłce, zero kontaktu, jak wchodzę na zakup to pokazuje, że kupiłam rękawiczki nitrylowe zamiast przyłbic za trzy razy wyższą kwotę! W ogóle dziwna sprawa. Uruchomiłam dyskusję, Allegro włącza się ale bez skutku. Minęło 14 dni więc chciałam złożyć wniosek o rekompensatę i odzyskać pieniądze, ale strona z wnioskiem nie działa. Jest błąd, że "coś poszło nie tak, poczekaj chwilę i spróbuj ponownie". Próbuję już dwie doby i nadal wniosku złożyć nie można. Czy ktoś wie dlaczego ten wniosek o rekompensatę nie działa?
@hillcrest Spróbuj proszę złożyć wniosek przez ten formularz, czy wciąż pojawia się u Ciebie komunikat, o którym pisałaś?
Niestety nowy link również nie działa, nadal pojawia się ten sam komunikat i nie mogę w ogóle pobrać danego zamówienia do złożenia wniosku 😞
Nie jesteś pierwszą osobą, która tutaj zgłasza ten problem. Czasem po wpisaniu numeru oferty z zakładki Kupione, pojawia się komunikat Brak zamówień.