Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, zakupiłem odkurzacz od użytkownika sklep_amito. Zapewniano mnie przez parę dni iż odkurzacz został wysłany pomimo tego, że allegro pokazywało iż nawet nie został nadany. Oczekiwałem dosyć długo po czym powiedziano mi że jednak faktycznie wystąpił jakiś błąd na magazynie i nie wysłano go. Uznałem że już się o ten odkurzacz zapewne nie doprosze więc chciałem zwrotu gotówki no i tutaj ta sama historia, wszystko podobno trafiło już do księgowości, gotówka będzie widoczna na koncie po upływie 48h, minęły 4 dni i dalej nic nie widać. Założyłem dyskusje z użytkownikiem żeby allegro jakoś tutaj pomogło ale niestety zamknięto moją dyskusję nie wiedzieć czemu. Uznałem że wystąpię o zwrot środków przez allegro ale tutaj też niestety występuje jakiś błąd twierdzący że nie mam takiej możliwości. Da się cokolwiek z tym zrobić czy po prostu zostałem oszukany i nic więcej nie da się wskurać?
@Client:46990628 Podaj tu numer zamówienia.
Moderacja rzuci okiem co się podziało.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:46990628 a był maila że sprzedawca zlecił zwrot, skoro dyskusja została zamknięta zapewne w systemie jest że sprzedawca zlecił zwrot, kasa wraca tam skąd płacone i moze to potrwać do 3 dni roboczych 🙂
@Client:46990628 podaj nam proszę numer zamówienia, którego dotyczy to zamówienie.
73a057f0-84b1-11ee-9c7e-1344aab172e4