anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie pokazuje wyboru paczkomatu Inpost przy zakupie

MAMY ROZWIĄZANIE!
maciejka110
#7 Wielbiciel#

Problem jest taki że jak składam zamówienie mam wybór paczkomatu ale jak już przechodzę do kasy to paczkomatu brak i to od wszystkich kupujących tak mam. Nigdy czegoś takiego nie miałem do dzisiaj.

oznacz moderatorów
47 ODPOWIEDZI 47
Client:44052296
#21 Demiurg#

🤗 jak milutko znów idą nowe zmiany 🤗 najpierw kurierzy smart teraz punkty odbioru 🙌👏

oznacz moderatorów
Halfrunt
#19 Nestor#

👐

oznacz moderatorów
cindercone
#9 Pomysłodawca#

Kiedy wydaje Ci się, że mocodawcy nie wymyślą już tym roku nic bardziej bzdurnego. JAzda po bandzie max.

oznacz moderatorów
Client:70662846
#1 Nowicjusz#

Nie wyświetla mi się inna metoda niż tylko kurier dla każdego zamowienia, nawet malutka paczuszka z witaminami -nie da się jej zamówić do paczkomatu np. Inpost. Czy to jest jakiś globalny problem?

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

LEW433_0-1730219056605.png

oznacz moderatorów
Client:70662846
#1 Nowicjusz#

Dziękuję

oznacz moderatorów
FX_studio_pl
#7 Wielbiciel#

Dlaczego przy próbie dokonania zakupów od kilku sprzedawców na karcie kupowania u żadnego z nich nie mam możliwości wyboru Paczkomat Inpost, korzystam z opcji smart, sprzedawcy oferują wysyłkę Inpost paczkomat, a takiej opcji juz przy zakupie nie ma... Za to jest multum opcji Allegro Delivery z których nie chce korzystać...

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

Testują kupujących.

LEW433_0-1730220931933.png

oznacz moderatorów
komis-bell
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów
FX_studio_pl
#7 Wielbiciel#

Bez Inpostu to mogą już mnie cmoknąć w D, bo zakupów nie wykonam, a testować niech zaczną swoje łby...

oznacz moderatorów
nextwf
#2 Obserwator#

Na aukcji https://allegro.pl/oferta/cillit-bang-do-lazienki-aktywna-piana-osady-z-mydla-i-prysznica-600-ml-909... jest zaznaczona opcja wysyłki do paczkomatu, ale po dodaniu towaru do koszyka zostaje tylko Allegro Delivery

2.png

miał ktoś podobny problem?

Identyczna sytuacja jest na: https://allegro.pl/oferta/cillit-bang-lazienka-plyn-750ml-14237928039

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

Moze jesteś na liście doświadczalnej Allegro, gdzie wyłączają niektóre metody dostaw.☹️

LEW433_0-1730231745382.png

oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#10 Popularyzator#

Nie może, tylko na pewno🙂

oznacz moderatorów
nextwf
#2 Obserwator#

Dziękuję za informacje, nie wpadłem na to, że allegro może aż tak utrudniać życie klientom. 😞

oznacz moderatorów
blazej0001
#8 Zapaleniec#

Mam to samo i zgłosiłem do allegro

oznacz moderatorów
nextwf
#2 Obserwator#

W jaki sposób można to zrobić?

oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#10 Popularyzator#

@nextwf  co chcesz zgłosić, że Allegro robi testy🤔

oznacz moderatorów
Halfrunt
#19 Nestor#

@KOGIEL_T jak to co można można zgłosić do Allegro, oczywiście, że sprzedającego - bo to on na pewno coś tam kombinuje z tymi cennikami 🤣

oznacz moderatorów
SzymonL8
#9 Pomysłodawca#

Już zakończyli "testy" i przynajmniej u mnie znowu jest dostępny paczkomat do wyboru (wczoraj nie było).

oznacz moderatorów
Halfrunt
#19 Nestor#

powinni wywalić ten inpost w ogóle z Allegro. Nie po to powstało Allegro Delivery by płacić tyle kasy biało-żółtemu 

oznacz moderatorów