Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Problem jest taki że jak składam zamówienie mam wybór paczkomatu ale jak już przechodzę do kasy to paczkomatu brak i to od wszystkich kupujących tak mam. Nigdy czegoś takiego nie miałem do dzisiaj.
@Halfrunt Ty chcesz położyć dostawy na Allegro ? stawiam że Inpost obsługuje z 70 % jak nie lepiej paczek na Allegro, a Delivery około 5-10 % i już mają problemy logistyczne 😄
a tam zaraz położyć 😁 powiem więcej wolumen przesyłek z wczoraj 80% dla InPost, a są dni że 100%
U mnie już paczkomaty powróciły.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ @msniezek
Żarty żartami ale czy mogę dostać informację na jakiej grupie to testujecie, kiedy i na ile likwidujecie poszczególnych przewoźników od kiedy do kiedy trwają testy, skoro moim kosztem się to odbywa ? podpowiem Wam że mi spadła sprzedaż na allegro już w niedzielę a we wtorek była zerowa sprzedaż a sklepie i na E rl i śmiga aż miło, chciał bym wiedzieć co i jak ?
@kostas11 zakończyliśmy analizę wcześniej, aktualnie wszystkie metody dostawy są już ponownie dostępne.
@Sa_nova dzięki a możesz mi napisać w jakich dniach to się działo, i ile kupujących miało wyłączone paczkomaty InPost ?
@kostas11 Zapewne wyszła z tego piękna katastrofa, więc wpadli w panikę, i wycofali się z tej głupoty przed terminem 😎
Kiedy dostanę odszkodowanie? 99% mojej sprzedaży to paczkomaty, poproszę moja kasę...