Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Problem jest taki że jak składam zamówienie mam wybór paczkomatu ale jak już przechodzę do kasy to paczkomatu brak i to od wszystkich kupujących tak mam. Nigdy czegoś takiego nie miałem do dzisiaj.
@maciejka110 A mapa wyboru jest, inne formy dostawy są?
Jak wchodzę do koszyka to ze smarta przelicza mi na paczkomat , ale jak już wejdę w opcje dostawy to paczkomatu nie ma są inne opcje dostawy i to na wszystkich aukcjach bo próbowałem od innych sprzedających.
AKTUALIZACJA 30.10.2024r., 16:39
zakończyliśmy analizę wcześniej, aktualnie wszystkie metody dostawy są już ponownie dostępne.
@maciejka110 Obecnie niektóre metody dostawy mogą być tymczasowo niedostępne dla wybranych klientów. To zaplanowane prace systemowe, które mają na celu analizę ryzyka na wypadek czasowej niedostępności poszczególnych metod dostawy. Prace zakończymy do końca tygodnia, a klienci będą mogli wtedy bez przeszkód skorzystać ze wszystkich dostępnych opcji dostawy.
Czyli tymczasowo przynajmniej u mnie jest brak wyboru paczkomatow.
Testujcie se ile chcecie, już kupiłem taniej na Ali skoro moje pieniądze wam śmierdzą.
oj... @_HolaOla_ 🥀 chyba źle zostałaś poinformowana przez naczalstwo , celem tych testów jest tylko jedno - jak uniemożliwić czy ograniczyć wybór przez klientów przesyłek Inpost to jest dla Was solą w oku od wprowadzenia łonów , będziecie teraz macać na ile usunięcie paczkomatów wpłynie na obroty , ale wpłynie i to w znaczącym stopniu , osobiście jeśli czegokolwiek szukam zaczynam od wyfiltrowania sprzedawców ,którzy oferują moją ulubioną formę dostawy
@mdrogeria dziadostwo z ich strony, czemu w ramach testu nie wyłączyli Orlena czy One Box ?
Dziś już dwóch klientów do mnie dzwoniło że nie ma paczkoamtu, dostali darmową dostawę w sklepie i kupili 😄 A sprzedaż na Allegro mam zerową, już widać z jakiego powodu 😞
@kostas11 ja to już odpuszczam , zostawię conieco , ale tak dla sportu , wracam do bezpośredniej obsługi klienta i zmieniam trochę kierunek , jak na razie widzę ,że podjąłem dobrą decyzję .
Proszę o pomoc
Nie moge wybrać opcji wysylki do paczkomatu inpost. Jak to naprawic ?
Jeszcze kilka dni temu mogłam zamówić produkt do paczkomatu impost, a teraz ten sam produk nie ma tej opcji tylko napisane jest allegro delivery.
Trwają testy Allegro i możliwe że padłeś ich ofiarą.
@Katarzyna931209 Jesteś wybrańcem, powinnaś się cieszyć, że dostąpiłaś tego zaszczytu i zostałaś wybrana jako królik doświadczalny
Tylko ze przez to zrezygnowałem z dwóch zamowien.
@kostas11 Jeśli usuną InPost ze Smarta, to wreszcie będzie można to g..... z czystym sumieniem wyłączyć.
@TomBanknoter jak Paczkomat InPost wyleci ze smarta to ja od razu rezygnuje z dostaw narzuconych przez Allegro i zostawiam tylko płatnego Paczkomata InPost w cenie 8,99 zł bo i tak dopłacaliśmy w smarcie więc i tak wyjdzie taniej 🙂
Ja wczoraj nie miałem żadnego zamówienia, a Paczkomat InPost u mnie wybiera 96 % kupujących i mam powód 😞
@kostas11 To jest oczywista oczywistość. Zresztą w naszej branży dość dużo firm dawno już zrezygnowało ze Smarta, bo jak mają dobry towar, to ludzie i tak kupią. Może ze 20% mniej sprzedaży, ale jednocześnie 90% mniej problemów
@_HolaOla_ To zaplanowane prace systemowe, które mają na celu analizę ryzyka na wypadek czasowej niedostępności poszczególnych metod dostawy.
To zaplanowane prace systemowe, które mają na celu analizę na wypadek usunięcia ze smarta Paczkomatu InPost.
Serio przecież to sprzedawcy odpowiadają za ofertę i przewoźników których udostępniają, a sory zapomniałem że zmuszacie nas do problematycznych dostaw, czy jest opcja żebym jako sprzedawca przeprowadzał se takie testy i wyłączył na święta Allegro Delivery w celu sprawdzenia jak spokojnie można prowadzić sprzedaż ????
Moderaterko tego bajzlu, przekaż jaśnie kierownictwu do **piiip**, że przez takie ich postępowanie tracą klientów, w tym mnie... Sztuczne sterowanie zarobkiem i forsowanie na siłę swoich durnych dostaw łamiecie prawo... Z miłą chęcią tą sytuacje kieruję do Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów, mam duże przekonanie iż szybciutko się wyprostujecie...
Nie jestem waszym testerem. Mam zapłacony smart gdzie jest darmowa opcja wysyłki do paczkomatu to oczekuje takiej możliwości przez cały okres smartu a nie że sobie z użytkowników robicie testerów.
A co z ofertami gdzie jedyną metodą dostawy jest paczkomat? Wyłączycie tym klientom całkowicie możliwość zakupu ich? @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_