Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Problem jest taki że jak składam zamówienie mam wybór paczkomatu ale jak już przechodzę do kasy to paczkomatu brak i to od wszystkich kupujących tak mam. Nigdy czegoś takiego nie miałem do dzisiaj.
🤗 jak milutko znów idą nowe zmiany 🤗 najpierw kurierzy smart teraz punkty odbioru 🙌👏
👐
Kiedy wydaje Ci się, że mocodawcy nie wymyślą już tym roku nic bardziej bzdurnego. JAzda po bandzie max.
Nie wyświetla mi się inna metoda niż tylko kurier dla każdego zamowienia, nawet malutka paczuszka z witaminami -nie da się jej zamówić do paczkomatu np. Inpost. Czy to jest jakiś globalny problem?
Dziękuję
Dlaczego przy próbie dokonania zakupów od kilku sprzedawców na karcie kupowania u żadnego z nich nie mam możliwości wyboru Paczkomat Inpost, korzystam z opcji smart, sprzedawcy oferują wysyłkę Inpost paczkomat, a takiej opcji juz przy zakupie nie ma... Za to jest multum opcji Allegro Delivery z których nie chce korzystać...
Testują kupujących.
Bez Inpostu to mogą już mnie cmoknąć w D, bo zakupów nie wykonam, a testować niech zaczną swoje łby...
Na aukcji https://allegro.pl/oferta/cillit-bang-do-lazienki-aktywna-piana-osady-z-mydla-i-prysznica-600-ml-909... jest zaznaczona opcja wysyłki do paczkomatu, ale po dodaniu towaru do koszyka zostaje tylko Allegro Delivery
miał ktoś podobny problem?
Identyczna sytuacja jest na: https://allegro.pl/oferta/cillit-bang-lazienka-plyn-750ml-14237928039
Moze jesteś na liście doświadczalnej Allegro, gdzie wyłączają niektóre metody dostaw.☹️
Nie może, tylko na pewno🙂
Dziękuję za informacje, nie wpadłem na to, że allegro może aż tak utrudniać życie klientom. 😞
Mam to samo i zgłosiłem do allegro
W jaki sposób można to zrobić?
@nextwf co chcesz zgłosić, że Allegro robi testy🤔
@KOGIEL_T jak to co można można zgłosić do Allegro, oczywiście, że sprzedającego - bo to on na pewno coś tam kombinuje z tymi cennikami 🤣
Już zakończyli "testy" i przynajmniej u mnie znowu jest dostępny paczkomat do wyboru (wczoraj nie było).
powinni wywalić ten inpost w ogóle z Allegro. Nie po to powstało Allegro Delivery by płacić tyle kasy biało-żółtemu