Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłem przed chwilą router który miał w opisie LTE. okazało się po przeanalizowaniu danych, że to jest zwykły router nie LTE więc chcę zrezygnować z tego zakupu ale nie widzę go u siebie na Allegro. Pieniądze zapłaciłem blikiem łącznie z kosztem dostawy dlaczego nie widzę tego ogłoszenia u siebie?
Chciałbym z niego zrezygnować. Zanim wyjdzie przesyłka!!!
tak dziękuję znalazłem go w tym miejscu ale chciałbym zatrzymać transakcję nie ma czegoś takiego jak zatrzymanie transakcji można dopiero produkt zwrócić jak do mnie dotrzeć do domu a ja wiem że klient jeszcze go nie wysłał bo przed chwilą zapłaciłem i chciałbym wstrzymać tą transakcję bo sprzedał mi towar który zupełnie inny jest w opisie niż w rzeczywistości.
@Harr, odklikaj na szybko [ ZWRÓĆ CZĘŚĆ LUB CAŁOŚĆ TOWARU ], jako niezgodny z opisem i tyle 🙂
tylko, że ja go nie widzę u siebie w kupionych, a jak wchodzę w ten produkt to widzę tylko, że sprzedany, nie pojawił się u mnie w zakładce kupione.
Wcześniej napisałeś, że znalazłeś go w kupionych "tak dziękuję znalazłem go w tym miejscu". No to go tam widzisz, czy nie widzisz?
napisałem że go znalazłem ale nie u mnie w kupionych znalazłem go poprzez link bo dodałem go wcześniej do ulubionych ale nawet jak wchodzę w niego to i tak nie mogę odstąpić od tej transakcji bo ona już jest zamknięta ((
"Kupiłeś w Allegro Lokalnie, więc przedmiot znajdziesz tutaj."
"tak dziękuję znalazłem go w tym miejscu "
"napisałem że go znalazłem ale nie u mnie w kupionych znalazłem go poprzez link bo dodałem go wcześniej do ulubionych"
No to go znalazłeś w tym miejscu, czy go nie znalazłeś? Masz go w kupionych?? Jeśli kupiłeś dziś to musisz mieć. Kręcisz.
No rzeczywiście jest w tym miejscu ale u mnie w kupionych go nie ma. Dlaczego od razu zakładasz, że kręcące skoro może być tyle rozwiązać zaczynając od błędu programu, opóźnienia przerzucania danych na moje konto bo w moim koncie rzeczywiście go nie widzę. Widzę że jak wszędzie tak i tutaj pojawiają się fake kolesie 🤗👍😄
Zupełnie nie tak
Opuść stronę Allegro
Wpisz w Google Allegro Lokalne i tam wejdź, zaloguj sie.
Otwórz Moje Allegro>> Kupione,( albo Licytowane)
Kliknij żółty znaczek Czatuj. W ten sposób porozumiesz się ze sprzedawcom.
Tyle że sprzedawca nic już nie może zrobić, towar jest zablokowany dopóki nie zapłacisz.
Będzie zwolniony po 7 dniach.
Skoro nie chcesz zapłacić to nie płać. Tylko sprzedawca będzie klął ale nic Ci nie zrobi
Jejku pomyliłem się Ty już zapłaciłeś. Więc napisz sprzedawcy żeby nie wysyłał. Zwróci Ci pieniądze ale potrąci opłatę Allegro 4,9% którą musi zapłacić bo już mu Allegro potrąciło
Prawdę mówiąc to jeśli prywatna osoba to może nie chcieć zwrócić tak jak napisał @xyz96 . Tylko że to elektronika, więc z reguły powinien umożliwić zwrot w ramach tzw. gwarancji uruchomieniowej / rekojmi.
Więc liczę na to że nie będzie robił kłopotów jesli zgodzisz się aby potrącił sobie te % dla Allegro
o to chodzi, że ja już zapłaciłem blikiem. Chciałbym jak najszybciej wycofać z powrotem te pieniądze i zablokować tą transakcję albo ją jakoś cofnąć.
Już 6 godzin ją wycofujesz, pewnie sprzedawca już dawno wysłał. Miałeś napisane 3 godziny temu, że na Lokalnie nie ma opcji zwrotu, że trzeba się skontaktować i odstąpić od umowy kupna. Zobacz niżej.
Skontaktowałem się ze sprzedawcą 5 minut po transakcji. wszystko już wiem przecież zakończyłem tą rozmowę naciskając guzik że temat został rozwiązany i zamknięty nie wiem dlaczego puszcza w takim wypadku kolejne osoby do dyskusji. 🤗👍😄 W każdym bądź razie dziękuję ślicznie za pomoc i życzę dużo sukcesów.
Znowu krecisz. Przez 6 godzin piszesz, że chcesz cofnąć transakcję, że nie masz jej w Kupionych, że chcesz ją zablokować, a teraz nagle się okazję, że 5 minut po zakupie się skontaktowałes i anulowales.
Na Lokalnie nie ma opcji zwrotu przez Allegro. Skontaktuj się ze sprzedawcą i uzgodnijcie wszystko. Odstąp mailem od umowy jeśli to firma, otrzymasz zwrot wpłaty, jeśli prywatny sprzedawca, odstąpienia nie ma obowiązku uznać.
Mam podobny problem nie widzę swojego zakupu nr:
29519675-53de-11eb-8df4-bfa126c215a8
możesz mi pomóc i sprawić aby zakup był znów widoczny?
@agamatu Nie widzisz, bo go nie ma tam, gdzie patrzysz. Tu zobacz; https://allegrolokalnie.pl/konto/oferty/kupione
tu też nie widzę swojego zakupu. To było kupione przez Allegro nie przez Allegro lokalnie.