Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
wchodze na konto i nie widze swoich ofert tylko przekierowanie na allegro lokalnie , a tam nie mam wystawionych, wszystko wystawiam na starych zasadach , jedyna opcja aby zobaczys swoje oferty to aplikacja sprzedaz allegro na telefonie .
owszem w ten sposob tez je znajde ale wczesniej wchodzac na konto w zakladke moje oferty moglam zobaczyc wszytskie swoje oferty trwajace ,zakonczone . a teraz tego nie ma tylko przekierowanie na allegro lokalnie gdzie nie wystawiam.
wszystkie oferty wystawiasz na allegro lokalnie więc w czym problem?
wystawiam na normalnym allegro nie na allegro lokalnie , gdyby moje oferty znalazly sie jakims cudem na allegro lokalnie to byly by tam pokazane , wchodzac na allegro lokalnie pokazuje mi ze nie mam tam aktywnych ogloszen , moje pytanie brzmi gdzie znjade swoje oferty ktore sa aktywne ,niedawno dodane nowe , wczesniej wchodzilam w moje oferty i moglam je usuwac , edytowac ,wystawiac na nowo czy chocby spojrzec ile osob je obserwuje lub licytuje a teraz poprostu ich nie widac . wszystko sie zaczelo jak te cholerne allegro lokalnie weszlo 😞
W zamyśle allegro jest dla firm, a allegro lokalnie dla userów indywidualnych. Z grubsza i generalizując.
ok to w takim razie dlaczego wchodzac na allegro lokalnie pokazuje mi ze nie mam aktywnych?
@katarzynabw0 Napisz na czacie tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=4a6df9f8-0556-4b18-8930-68906a58c18e
Zaraz będziesz wiedziała, w czym problem.
ok sprobuje napisac , dziekuje za pomoc pozdrawiam .
@kytorr Nie, po zmianie regulaminu Lokalnie sprzed kilku dni, Lokalnie jest także dla firm.
Jasne, zgadzam się, ale zamysł był żeby raczej oddzielić firmy od ind sprzedających. Jak mówiłem odrobinę generalizując.
Żadnej oferty nie wystawia na Lokalnie.
to już chyba kwestia dla supportu.